Готуємо рулет з готового листкового тіста, яке легко придбати в магазині або заздалегідь приготувати самостійно. Як начинку використовуємо м'ясний фарш. Для соковитості додаємо цибулю. Рулет готується дуже швидко та просто. Його привабливий зовнішній вигляд не залишить нікого байдужим, а як гарно він виглядає у розрізі – диво!

  • тесто слоеное бездрожжевое - 500 г;
  • фарш м'ясний – 700 г;
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;
  • яєчний жовток – 1 шт.;
  • сіль за смаком;
  • перець – за смаком.

важливо!

  • Тісто береться саме бездрожжеве. Нам не потрібно, щоб рулет піднімався – він і так вийде високим за рахунок начинки.
  • Можна посипати рулет чорним або білим кунжутом - виглядатиме дуже апетитно, а можна просто посипати зверху сиром.

Як відомо, листкове тісто розморожується довго – на упаковці написано – 1-1,5 години. Тому дістаньте тісто із морозильної камери заздалегідь. Якщо фарш теж заморожений, його також дістаємо із морозильної камери разом із тестом.

Цибулину потрібно дрібно нашаткувати, наливаємо в сковороду олію і смажимо цибулю на повільному вогні до золотистої прозорості.

Додаємо в сковорідку до цибулі фарш і, постійно помішуючи, смажимо його разом із цибулею на середньому вогні до того моменту, поки вона не перестане бути рожевою. До готовності фарш можна не доводити. Наприкінці обсмажування додамо чорний мелений перець та сіль.

Якщо ви любите гостріші страви, то можна додати ще й мелений перець чилі.

Популярні новини зараз

Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис

Огірки будуть ніжними та смачними: як молоко допоможе отримати ідеальний урожай

У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки

Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі

Показати ще

Готовий фарш потрібно остудити.

Присипте робочу поверхню мукою|борошном|, розкотіть тісто в тонкий пласт. Викладіть фарш та розрівняйте рівним шаром.

Поверніть у рулет, перекладіть на лист, застелений силіконовим килимком або папером для випічки.

Змастіть рулет яєчним жовтком, зручно це зробити кулінарним пензлем. Поставте в розігріту до 190-200 градусів духову шафу на 35-40 хвилин, повинна з'явитися рум'яна скоринка.

Готовий рулет із листкового тіста з фаршем потрібно трохи остудити і тоді вже нарізати його на порційні шматки.

Читайте також:

Смак просто чудовий: рецепт сирного рулету з оливками та помідорами

Ви не встигнете його приготувати, як його вже з'їдять: рецепт м'ясного рулету з лавашу та сиру

Швидко та апетитно: рецепт рулетиків із листкового тіста з ковбасою та сиром

За другою порцією можете не встигнути: рецепт картопляного рулету з шинкою та сиром