Підготуйте продукти для закуски із оселедця, плавленого сиру та моркви. Моркву поставте варитись хвилин на 20, до готовності.
На м'ясорубці перекрутіть оселедець, плавлений сир і вершкове масло. (При бажанні замість олії можна використовувати варені яйця.)
Готову моркву остудіть, очистіть.
Також перекрутіть на м'ясорубці.
важливо!
Які надбавки до пенсій можуть отримати українські пенсіонери у квітні 2025 року
"Шахеди" літають та скидають вибухонебезпечні предмети: у МВС попередили українців, побачите це - не наближайтесь
Чи отримають пенсіонери виплати у квітні-2025: у ПФУ зробили заяву для українців
Ведучий "Говорить вся країна" Олексій Суханов невиліковно хворий: "Все, кранти"
- У блендері це робити не слід, блендер перебиває все в однорідний паштет, а м'ясорубка залишає шматочки, які у готовому блюді виглядають дуже смачно та привабливо, крім того, це впливає на смак.
Складіть закуску з оселедця в банку, закрийте кришкою і поставте в холодильник на якийсь час, щоб змішалися смаки.
Подавайте готову "намазку" із оселедця, плавленого сиру та моркви як холодну закуску.
Читайте також:
Тетя Сара, розкрий секрет: рецепт єврейської намазки на хліб із баклажанів
Такі бутерброди розлетяться за хвилину: рецепт намазки на хліб із авокадо та яйця
Схожа на дорогий паштет: рецепт намазки на хліб із консервованого горошку від Євгена Клопотенка
Це просто чудово: рецепт намазки на хліб з крабових паличок, сиру та яєць