Підготуйте продукти для закуски із оселедця, плавленого сиру та моркви. Моркву поставте варитись хвилин на 20, до готовності.
На м'ясорубці перекрутіть оселедець, плавлений сир і вершкове масло. (При бажанні замість олії можна використовувати варені яйця.)
Готову моркву остудіть, очистіть.
Також перекрутіть на м'ясорубці.
важливо!
Григорій Решетнік розповів, коли вийде на сцену з Винником і Потапом: "Вони так заплутались"
Українців зобов'яжуть повернути гроші за субсидії на комуналку: хто залишиться без копійки вже скоро
"Перемога буде своя": експерт пояснив, як в Україні закінчиться війна, цей сценарій сподобається не всім
Влітку мобілізують практично кожного: відстрочки тепер не допоможуть
- У блендері це робити не слід, блендер перебиває все в однорідний паштет, а м'ясорубка залишає шматочки, які у готовому блюді виглядають дуже смачно та привабливо, крім того, це впливає на смак.
Складіть закуску з оселедця в банку, закрийте кришкою і поставте в холодильник на якийсь час, щоб змішалися смаки.
Подавайте готову "намазку" із оселедця, плавленого сиру та моркви як холодну закуску.
Читайте також:
Тетя Сара, розкрий секрет: рецепт єврейської намазки на хліб із баклажанів
Такі бутерброди розлетяться за хвилину: рецепт намазки на хліб із авокадо та яйця
Схожа на дорогий паштет: рецепт намазки на хліб із консервованого горошку від Євгена Клопотенка
Це просто чудово: рецепт намазки на хліб з крабових паличок, сиру та яєць