Філе оселедця слабосолона - 2 шт. Морква (невелика) – 3 шт. Сир плавлений – 100 г (1 шт.) Олія вершкове - 50 г Перець чорний мелений - за смаком


Підготуйте продукти для закуски із оселедця, плавленого сиру та моркви. Моркву поставте варитись хвилин на 20, до готовності.

Наріжте олію на шматочки.

На м'ясорубці перекрутіть оселедець, плавлений сир і вершкове масло. (При бажанні замість олії можна використовувати варені яйця.)

Готову моркву остудіть, очистіть.

Також перекрутіть на м'ясорубці.

важливо!

Популярні новини зараз

Які надбавки до пенсій можуть отримати українські пенсіонери у квітні 2025 року

"Шахеди" літають та скидають вибухонебезпечні предмети: у МВС попередили українців, побачите це - не наближайтесь

Чи отримають пенсіонери виплати у квітні-2025: у ПФУ зробили заяву для українців

Ведучий "Говорить вся країна" Олексій Суханов невиліковно хворий: "Все, кранти"

Показати ще
  • У блендері це робити не слід, блендер перебиває все в однорідний паштет, а м'ясорубка залишає шматочки, які у готовому блюді виглядають дуже смачно та привабливо, крім того, це впливає на смак.
Поперчіть "намазку" з оселедця, плавленого сиру та моркви, перемішайте.

Складіть закуску з оселедця в банку, закрийте кришкою і поставте в холодильник на якийсь час, щоб змішалися смаки.

Подавайте готову "намазку" із оселедця, плавленого сиру та моркви як холодну закуску.

Читайте також:

Тетя Сара, розкрий секрет: рецепт єврейської намазки на хліб із баклажанів

Такі бутерброди розлетяться за хвилину: рецепт намазки на хліб із авокадо та яйця

Схожа на дорогий паштет: рецепт намазки на хліб із консервованого горошку від Євгена Клопотенка

Це просто чудово: рецепт намазки на хліб з крабових паличок, сиру та яєць