Підготуйте продукти для закуски із оселедця, плавленого сиру та моркви. Моркву поставте варитись хвилин на 20, до готовності.
На м'ясорубці перекрутіть оселедець, плавлений сир і вершкове масло. (При бажанні замість олії можна використовувати варені яйця.)
Готову моркву остудіть, очистіть.
Також перекрутіть на м'ясорубці.
важливо!
"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ
Тепер уже не лише повістки: українцям розповіли, чого чекати від ТЦК
Так роблять в дорогих ресторанах: як приготувати соковиту курячу грудку. Рецепт
- У блендері це робити не слід, блендер перебиває все в однорідний паштет, а м'ясорубка залишає шматочки, які у готовому блюді виглядають дуже смачно та привабливо, крім того, це впливає на смак.
Складіть закуску з оселедця в банку, закрийте кришкою і поставте в холодильник на якийсь час, щоб змішалися смаки.
Подавайте готову "намазку" із оселедця, плавленого сиру та моркви як холодну закуску.
Читайте також:
Тетя Сара, розкрий секрет: рецепт єврейської намазки на хліб із баклажанів
Такі бутерброди розлетяться за хвилину: рецепт намазки на хліб із авокадо та яйця
Схожа на дорогий паштет: рецепт намазки на хліб із консервованого горошку від Євгена Клопотенка
Це просто чудово: рецепт намазки на хліб з крабових паличок, сиру та яєць