Підготуйте продукти для закуски із оселедця, плавленого сиру та моркви. Моркву поставте варитись хвилин на 20, до готовності.
На м'ясорубці перекрутіть оселедець, плавлений сир і вершкове масло. (При бажанні замість олії можна використовувати варені яйця.)
Готову моркву остудіть, очистіть.
Також перекрутіть на м'ясорубці.
важливо!
Масштабне позбавлення пенсій у грудні: ПФУ поставив жорсткі вимоги
Володимир Зеленський відреагував на заяви російського диктатора: "Путін бреше, ми не вперше..."
Грошей потребувати не будете: знаки Зодіаку, яких Зелена Змі в 2025 році обдарує багатством
Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни
- У блендері це робити не слід, блендер перебиває все в однорідний паштет, а м'ясорубка залишає шматочки, які у готовому блюді виглядають дуже смачно та привабливо, крім того, це впливає на смак.
Складіть закуску з оселедця в банку, закрийте кришкою і поставте в холодильник на якийсь час, щоб змішалися смаки.
Подавайте готову "намазку" із оселедця, плавленого сиру та моркви як холодну закуску.
Читайте також:
Тетя Сара, розкрий секрет: рецепт єврейської намазки на хліб із баклажанів
Такі бутерброди розлетяться за хвилину: рецепт намазки на хліб із авокадо та яйця
Схожа на дорогий паштет: рецепт намазки на хліб із консервованого горошку від Євгена Клопотенка
Це просто чудово: рецепт намазки на хліб з крабових паличок, сиру та яєць