складові
- морква 2 штуки;
- яйця 4 штуки;
- кілька у томаті 1 банку;
- сир 70-80 г;
- майонез до смаку;
- консервований горошок 250-300 г.
Моркву відваріть приблизно за 25 хвилин, яйця за 10 хвилин. Остудіть.
Кільку розімніть вилкою. Моркву та яйця натріть на великій тертці, сир – на дрібній. Інгредієнти зручно терти прямо в миску при збиранні салату.
Якщо рідини в соусі дуже багато, частину можна прибрати ложкою.
У миску чи блюдо викладіть трохи моркви і розрівняйте. Нанесіть сіточку з майонезу.
Викласти салат можна і через обручку.
Далі зробіть шари з риби, горошку, яєць, моркви, що залишилася. Після кожного додайте трохи майонезу.
Небагато горошку залиште для декору.
Зібраний салат посипте сиром і прикрасьте горошком. Залишіть на годину-півтори.
Популярні новини зараз
Показати ще