Яйця по-шотландськи – це дуже зовні ефектна та модна останнім часом закуска. До того ж ця оригінальна страва з хрусткою скоринкою готується швидко і просто.

Яйця перепелині – 7 шт. Фарш курячий - 200 г Зелень петрушки – 10 г Борошно - 1/4 склянки Сухарі панірувальні - 1/2 склянки Яйце куряче - 1 шт. Сіль за смаком Приправа для курки - за смаком Перець чорний мелений - за смаком Олія - ​​1 л

Заздалегідь відварюємо круто перепелині яйця, остуджуємо та очищаємо.

Як приготувати яйця по-шотландськи:

Курячий фарш заправляємо сіллю, перцем та приправою для курки.

Додаємо листя петрушки.

Беремо 50 г курячого фаршу і формуємо коржик. По центру викладаємо варене яйце і повністю закриваємо його фаршем, формуючи кульку.

Популярні новини зараз

Потягом просто так не виїхати: Укрзалізниця посилила запобіжні заходи

Григорій Решетнік розповів, коли вийде на сцену з Винником і Потапом: "Вони так заплутались"

Іво Бобул і його тещі: одна ненависть, одна любов, і дві історії життя

"Перемога буде своя": експерт пояснив, як в Україні закінчиться війна, цей сценарій сподобається не всім

Показати ще

Обвалюємо кульки в борошні, занурюємо у збите куряче яйце і пануємо в сухарях.

Даємо їм охолонути у холодильнику протягом 30 хвилин.

У розігріте масло викладаємо яйця по-шотландськи і смажимо у фритюрі 1,5-2 хвилини на середньому вогні.

Викладаємо золотисті кульки на серветки, щоб забрати надлишки жиру.

Читайте також:

Щоб яйцями було завалено все подвір'я: що треба зробити, щоб кури мчали краще

Погано, якщо ви не встигли зробити запаси: що відбувається із цінами на яйця. Люди обурені

Насолоджуйтесь, поки не закінчився сезон: рецепт помідорів, фаршированих яйцями та шинкою

Постійно здається, що їх мало: рецепт швидких грінок "Холостяк" з яйцем, сиром та цибулею