Яйця по-шотландськи – це дуже зовні ефектна та модна останнім часом закуска. До того ж ця оригінальна страва з хрусткою скоринкою готується швидко і просто.
Яйця перепелині – 7 шт. Фарш курячий - 200 г Зелень петрушки – 10 г Борошно - 1/4 склянки Сухарі панірувальні - 1/2 склянки Яйце куряче - 1 шт. Сіль за смаком Приправа для курки - за смаком Перець чорний мелений - за смаком Олія - 1 лЗаздалегідь відварюємо круто перепелині яйця, остуджуємо та очищаємо.
Як приготувати яйця по-шотландськи:
Курячий фарш заправляємо сіллю, перцем та приправою для курки.
Додаємо листя петрушки.
Беремо 50 г курячого фаршу і формуємо коржик. По центру викладаємо варене яйце і повністю закриваємо його фаршем, формуючи кульку.
Польща зібралася перекрити кордон із Україною
У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки
Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
Обвалюємо кульки в борошні, занурюємо у збите куряче яйце і пануємо в сухарях.
Даємо їм охолонути у холодильнику протягом 30 хвилин.
У розігріте масло викладаємо яйця по-шотландськи і смажимо у фритюрі 1,5-2 хвилини на середньому вогні.
Викладаємо золотисті кульки на серветки, щоб забрати надлишки жиру.
Читайте також:
Щоб яйцями було завалено все подвір'я: що треба зробити, щоб кури мчали краще
Погано, якщо ви не встигли зробити запаси: що відбувається із цінами на яйця. Люди обурені
Насолоджуйтесь, поки не закінчився сезон: рецепт помідорів, фаршированих яйцями та шинкою
Постійно здається, що їх мало: рецепт швидких грінок "Холостяк" з яйцем, сиром та цибулею