Хліб тостовий білий - 4 шт.
Яйце куряче - 2 шт.
Шинка – 50 г
Сир твердий - 30 г
Сіль та перець - за смаком
Помідор черрі – 1 шт.
Збираєтесь до Польщі? Ось за що можна отримати штраф на кордоні у 2025 році
Нова пошта заплатить вам за… користування їхніми послугами: відкрийте свої "боксики" та вигравайте знижки
Колишня зірка "Квартал 95" Олена Кравець розповіла, чи важлива українська мова: "Все життя я говорила російською"
Не викидайте це: найкраще добриво для цибулі у вас під рукою
Два цілі шматки хліба викладаємо у форму для запікання, змащену олією.
На хліб викладаємо по шматочку тонко нарізаної шинки чи будь-якої ковбаси.
Твердий сир натираємо на середній тертці і посипаємо ковбасу.
Зверху викладаємо шматочки хліба з отворами, добре притискаємо шматочки хліба до сиру. У процесі запікання сир розплавиться і дасть яйцю витекти з хліба.
Акуратно вбиваємо по одному яйцю у кожен отвір.
Посолити і поперчити яйця. Додамо по половинці помідора черрі і відправимо яйце в хлібі в духовку, розігріту до 180 градусів, на 15 хвилин, або готуємо трохи менше часу - поки білок не стане білим, а жовток залишиться рідким.
Читайте також: