Хліб тостовий білий - 4 шт.

Яйце куряче - 2 шт.

Шинка – 50 г

Сир твердий - 30 г

Сіль та перець - за смаком

Помідор черрі – 1 шт.

Популярні новини зараз

Українці сумують: під час бойового завдання не стало українського пілота, підполковника авіації

Тепер уже не лише повістки: українцям розповіли, чого чекати від ТЦК

Похорон Михалкова: лікарі вже не можуть врятувати улюбленця Путіна. Рідні шукають найкрасивішу труну

Два "огірка" в один ріт: Леся Нікітюк злила "хмільне" відео про вибрики найближчого чоловіка

Показати ще

Два цілі шматки хліба викладаємо у форму для запікання, змащену олією.

На хліб викладаємо по шматочку тонко нарізаної шинки чи будь-якої ковбаси.

Твердий сир натираємо на середній тертці і посипаємо ковбасу.

Зверху викладаємо шматочки хліба з отворами, добре притискаємо шматочки хліба до сиру. У процесі запікання сир розплавиться і дасть яйцю витекти з хліба.

Акуратно вбиваємо по одному яйцю у кожен отвір.

Посолити і поперчити яйця. Додамо по половинці помідора черрі і відправимо яйце в хлібі в духовку, розігріту до 180 градусів, на 15 хвилин, або готуємо трохи менше часу - поки білок не стане білим, а жовток залишиться рідким.

Читайте також:

Ціни на полицях здивують кожного: скільки коштуватиме хліб до кінця року. Подорожчання вже розпочалося

Навіть піцу не доведеться замовляти: рецепт сирно-хлібної запіканки з сиром та помідорами

Тарілку вириватимуть із ваших рук: рецепт грінок із чорного хліба з сиром та яйцем

Цей неймовірний смак здивує кожного: рецепт засолювання огірків із житнім хлібом