• Булочки - 2 шт;
  • Огірок – 0.5 шт;
  • Помідор – 0.5 шт;
  • Сосиски - 2 шт;
  • Цибуля - 1 шт;
  • Рослинна олія – 2 ст.л;
  • Майонез – 2 чайні ложки;
  • Гострий соус чилі – 2 ч.л;
  • Сир твердий – 20 грам.

Сосиски та цибулю нарізати тонкою соломкою.

Обсмажити на олії спочатку сосиски.

Додати цибулю і смажити до м'якості.

Огірок та помідор подрібнити довільно.

У булочок відрізати "кришечку" і вийняти м'якоть із середини.

Наповнити серединки булочок смаженими сосисками із цибулею.

Для соусу змішати майонез із гострим та солодким соусом чилі. Полити соусом начинку.

Популярні новини зараз

Гороскоп на завтра, 14 червня: перехід Місяця з Козерога до Водолія потрясе різкими змінами

У який поверх найчастіше влучають російські дрони-камікадзе "Шахед", пояснення експертів

Чому українські жінки масово отримують повістки до ТЦК і чого боятися не варто? Пояснює адвокат

Мобільні номери - лише з паспортом: що зміниться для українців вже скоро

Показати ще

Нарізані помідори та огірок викласти зверху.

Поверх начинки натерти твердий сир і поставити в духовку під гриль або на 220 градусів приблизно на 10 хвилин до розплавлення сиру.

Теплі булочки подавати одразу.

Читайте також:

Це неповторне блаженство: рецепт закуски із сала з соусом із авакадо та сиру

Швидко, смачно та економно: рецепт салату з крабових паличок та локшини швидкого приготування.

Спробувавши один раз, ви готуватимете його постійно: рецепт салату з корейської моркви, квасолі та ковбаси

Взимку ви з'їдатимете по банку на день: рецепт гарбузового салату з солодким перцем і цибулею