• Булочки - 2 шт;
  • Огірок – 0.5 шт;
  • Помідор – 0.5 шт;
  • Сосиски - 2 шт;
  • Цибуля - 1 шт;
  • Рослинна олія – 2 ст.л;
  • Майонез – 2 чайні ложки;
  • Гострий соус чилі – 2 ч.л;
  • Сир твердий – 20 грам.

Сосиски та цибулю нарізати тонкою соломкою.

Обсмажити на олії спочатку сосиски.

Додати цибулю і смажити до м'якості.

Огірок та помідор подрібнити довільно.

У булочок відрізати "кришечку" і вийняти м'якоть із середини.

Наповнити серединки булочок смаженими сосисками із цибулею.

Для соусу змішати майонез із гострим та солодким соусом чилі. Полити соусом начинку.

Популярні новини зараз

Скиньте старий вантаж: ці 3 знаки Зодіаку вже на порозі особистого перезавантаження

Перець по-корейськи, який зникає першим на столі: рецепт для зимових запасів

Мобілізація через підробіток: чи справді студентам загрожує втрата відстрочки

Зола на грядках: навіщо розсипати її поверх ґрунту, а не під коріння

Показати ще

Нарізані помідори та огірок викласти зверху.

Поверх начинки натерти твердий сир і поставити в духовку під гриль або на 220 градусів приблизно на 10 хвилин до розплавлення сиру.

Теплі булочки подавати одразу.

Читайте також:

Це неповторне блаженство: рецепт закуски із сала з соусом із авакадо та сиру

Швидко, смачно та економно: рецепт салату з крабових паличок та локшини швидкого приготування.

Спробувавши один раз, ви готуватимете його постійно: рецепт салату з корейської моркви, квасолі та ковбаси

Взимку ви з'їдатимете по банку на день: рецепт гарбузового салату з солодким перцем і цибулею