- Булочки - 2 шт;
- Огірок – 0.5 шт;
- Помідор – 0.5 шт;
- Сосиски - 2 шт;
- Цибуля - 1 шт;
- Рослинна олія – 2 ст.л;
- Майонез – 2 чайні ложки;
- Гострий соус чилі – 2 ч.л;
- Сир твердий – 20 грам.
Сосиски та цибулю нарізати тонкою соломкою.
Додати цибулю і смажити до м'якості.
Огірок та помідор подрібнити довільно.
У булочок відрізати "кришечку" і вийняти м'якоть із середини.
Наповнити серединки булочок смаженими сосисками із цибулею.
Для соусу змішати майонез із гострим та солодким соусом чилі. Полити соусом начинку.
Польща зібралася перекрити кордон із Україною
Володимир Зеленський відреагував на заяви російського диктатора: "Путін бреше, ми не вперше..."
Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг
Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання
Нарізані помідори та огірок викласти зверху.
Поверх начинки натерти твердий сир і поставити в духовку під гриль або на 220 градусів приблизно на 10 хвилин до розплавлення сиру.
Теплі булочки подавати одразу.
Читайте також:
Це неповторне блаженство: рецепт закуски із сала з соусом із авакадо та сиру
Швидко, смачно та економно: рецепт салату з крабових паличок та локшини швидкого приготування.
Взимку ви з'їдатимете по банку на день: рецепт гарбузового салату з солодким перцем і цибулею