- Булочки - 2 шт;
- Огірок – 0.5 шт;
- Помідор – 0.5 шт;
- Сосиски - 2 шт;
- Цибуля - 1 шт;
- Рослинна олія – 2 ст.л;
- Майонез – 2 чайні ложки;
- Гострий соус чилі – 2 ч.л;
- Сир твердий – 20 грам.
Сосиски та цибулю нарізати тонкою соломкою.
Додати цибулю і смажити до м'якості.
Огірок та помідор подрібнити довільно.
У булочок відрізати "кришечку" і вийняти м'якоть із середини.
Наповнити серединки булочок смаженими сосисками із цибулею.
Для соусу змішати майонез із гострим та солодким соусом чилі. Полити соусом начинку.
Гороскоп на завтра, 14 червня: перехід Місяця з Козерога до Водолія потрясе різкими змінами
У який поверх найчастіше влучають російські дрони-камікадзе "Шахед", пояснення експертів
Чому українські жінки масово отримують повістки до ТЦК і чого боятися не варто? Пояснює адвокат
Мобільні номери - лише з паспортом: що зміниться для українців вже скоро
Нарізані помідори та огірок викласти зверху.
Поверх начинки натерти твердий сир і поставити в духовку під гриль або на 220 градусів приблизно на 10 хвилин до розплавлення сиру.
Теплі булочки подавати одразу.
Читайте також:
Це неповторне блаженство: рецепт закуски із сала з соусом із авакадо та сиру
Швидко, смачно та економно: рецепт салату з крабових паличок та локшини швидкого приготування.
Взимку ви з'їдатимете по банку на день: рецепт гарбузового салату з солодким перцем і цибулею