Червону квасолю замочіть у воді проти ночі.
Через деякий час злийте воду з квасолі. Влийте в каструлю з квасолею чисту воду (500-600 мл), доведіть до кипіння і варіть на повільному вогні 35-40 хвилин до м'якості. Можна припустити, щоб квасоля трохи розварилася - так буде смачніше. Але ви орієнтуйтесь на свої уподобання. З готової квасолі злийте воду.
Цибулю і часник очистіть і промийте. Наріжте невеликими кубиками цибулю, часник подрібніть.
Філе курячого стегна наріжте середніми шматочками.
Потім викладіть у сковороду м'ясо птиці.
Обсмажуйте курку 8-10 хвилин|мінути|, помішуючи. Сильно не засмажуйте!
15 тис. грн на місяць - це тільки виживання: експерт розкрила, скільки грошей реально потрібно українцям
$110 000 за перевищення швидкості: чоловіку довелось сплатити шалений штраф за порушення ПДР
Квитки не отримає ніхто: як нові правила Укрзалізниці ускладнили життя пасажирам
50+ і повістка: чи заберуть вас із блокпоста прямо у військкомат? Юристи розкрили приховану директиву
Помідор наріжте дрібними кубиками.
До обсмаженої курки додайте помідор, паприку, сіль (0,5 ч. ложки) та мелений перець (щіпка).
Перемішайте курку з квасолею та томатною пастою, тушкуйте 5-6 хвилин на невеликому вогні. Помідори виділять сік, вийде чудовий соус.
Подавайте курку з квасолею, в томатному соусі, до столу відразу ж - гарячою. У такому блюді ви полюбите квасолю!