Червону квасолю замочіть у воді проти ночі.
Через деякий час злийте воду з квасолі. Влийте в каструлю з квасолею чисту воду (500-600 мл), доведіть до кипіння і варіть на повільному вогні 35-40 хвилин до м'якості. Можна припустити, щоб квасоля трохи розварилася - так буде смачніше. Але ви орієнтуйтесь на свої уподобання. З готової квасолі злийте воду.
Цибулю і часник очистіть і промийте. Наріжте невеликими кубиками цибулю, часник подрібніть.
Філе курячого стегна наріжте середніми шматочками.
Потім викладіть у сковороду м'ясо птиці.
Обсмажуйте курку 8-10 хвилин|мінути|, помішуючи. Сильно не засмажуйте!
Небувалий блекаут в Україні: відключення світла, газу, води та тепла можуть пережити не всі
Пенсіонерам виплатять по 5000 гривень на комуналку: "Ощадбанк" порадував українців
Банки йдуть у наступ: рахунки українців масово блокують через одне слово у призначенні платежу
Пенсіонери можуть не платити комуналку цілий рік: чи потрапили ви у список "щасливчиків"?
Помідор наріжте дрібними кубиками.
До обсмаженої курки додайте помідор, паприку, сіль (0,5 ч. ложки) та мелений перець (щіпка).
Перемішайте курку з квасолею та томатною пастою, тушкуйте 5-6 хвилин на невеликому вогні. Помідори виділять сік, вийде чудовий соус.
Подавайте курку з квасолею, в томатному соусі, до столу відразу ж - гарячою. У такому блюді ви полюбите квасолю!
