тісто:
- 250 мл води;
- 1 яйце;
- 1 ст. рослинного масла;
- ½ чайної ложки рік;
- 500-550 г борошна.
Начинка:
- 700 г фаршу;
- 200 г цибулі;
- зелень до смаку;
- сіль;
- перець.
Додатково:
- 30–50 г вершкового масла
З зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5 млинців діаметром 20 см.
Отже, насамперед потрібно замісити тісто. Для цього в миску просіємо муку|борошно|, додаємо яйце і масло|мастило|, перемішуємо.
Поки тісто відпочиває, швиденько готуємо м'ясну начинку:
У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки
Готовий вивести війська з деяких територій: Reuters розповіли про поступки путіна
Віра Брежнєва одразу після потяга несподівано опинилася у Києві: українці шоковані
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
- цибулю дрібно нарізати;
- зелень дрібно нарізати;
- змішати фарш, цибулю, зелень (2 ст.л. зелені відкласти);
- посолити, поперчити та перемішати.
Тісто ділимо на 5 частин.
Кожен шматочок розкочуємо в тонкий коржик і в середину викладаємо фарш.
Посмажити з іншого боку (близько 5-7 хвилин).
Важливо:
- Млинці чудово просмажуються на сковороді, але якщо внутрішній голос не дає вам спокою і переконує, що м'ясо не просмажилося всередині, не сперечайтеся з ним, розігрійте духовку до 180 і потримайте їх там буквально пару хвилин. При цьому і ваше сумління заспокоїться і апетит ще сильніше розіграється.
Вершкове масло|мастило| розтопити. Змішати олію та 2 ст.л. нарізаною зеленню.
Гарячі млинці змастити олією.
Читайте також:
Ви будете на сьомому небі від задоволення: рецепт картоплі, фаршированої куркою та грибами
Такі не продаються навіть у кафе: рецепт хот-догу з фаршем та кукурудзою у тонкому лаваші
Ну прямо як у ресторані: рецепт ситних українських дерунів із фаршем та сиром
Ви будете в захваті від такої закуски: рецепт яєць по-шотландськи, які готуються у м'ясному фарші