Куряче філе, запечене в кефірі, завжди виходить дуже соковитим, ніжним, ароматним та смачним. Ця низькокалорійна та корисна страва особливо підійде тим, хто стежить за фігурою і намагається правильно харчуватися.
Для приготування філе курячої грудки у кефірі підготуйте необхідні продукти:
- філе курячої грудки - 600 г;
- кефір - 200 мл;
- сіль за смаком;
- сушений базилік;
- чорний мелений перець;
- приправа каррі - щіпка.
У мисці з'єднайте кефір, сіль, чорний перець, сушений базилік та каррі. Добре перемішайте.
Філе курячої грудки вимийте, покладіть у кефір зі спеціями, накрийте кришкою і залиште в холодильнику на 1-2 години.
Перекладіть куряче філе у форму для запікання. Влийте кефір, де маринувалося філе. Накрийте форму фольгою.
Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці близько 30-35 хвилин.
Польща зібралася перекрити кордон із Україною
Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули
Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис
Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання
Готове куряче філе, запечене з кефіром в духовці, наріжте шматками порційними і подайте до столу.
Подати курячі грудки, запечені в кефірі, в духовці, можна в гарячому вигляді з гарніром з овочів або круп. Також страва смачна у охолодженому вигляді, як закуска або на бутербродах до сніданку.
Читайте також:
Їх розберуть прямо зі сковорідки: рецепт "м'ясних пальчиків" із курячого філе з сиром
Таке розмітять і дорослі, і діти: рецепт чудового курячого філе в морквяному клярі
Це справді неземна насолода: рецепт авокадо, фаршированого курячим філе