- свіжі огірки – 1 кг;
- білокачанна капуста – 1 кг;
- морква – 1 кг;
- цибуля – 800 г;
- помідори – 1 кг;
- солодкий перець – 1 кг;
- сіль – 50 г;
- цукор – 90 г;
- рослинна олія – 200 мл;
- столовий оцет (9%) – 150 мл.
Цей салат краще готувати з овочів осінніх сортів, стиглих і соковитих, але свіжих і не зіпсованих, оскільки за рецептом цього салату овочі піддаються мінімуму термічної обробки.
важливо!
- У салат "Під чарочку" можна покласти подрібнені зубчики часнику (2-3 штуки) і зовсім небагато гострого перчика чилі: страва стане ще більш ароматною і насиченою.
Капусту очищаємо від верхніх листочків (беремо міцний качан), вирізаємо качан, капусту нарізаємо соломкою. Кладемо її в миску і мені руками, щоб вона дала сік.
Свіжі огірки вимийте та зріжте кінчики. Розріжте кожен плід навпіл, потім наріжте соломкою. Перекладіть у велику каструлю.
Читайте також:
Це неповторне блаженство: рецепт закуски із сала з соусом із авакадо та сиру
Євген Кошовий обсипав лисину посипкою на Великдень і вибісив українців: "Цирк поїхав"
Салат, який заткне за пояс "Цезар": легко, швидко та неймовірно смачно, рецепт
Повалився разом із режимом: путініст Михайло Боярський потрапив до лікарні після падіння зі сцени
Віщі сни на Великдень: в який день вони здійснюються і як їх тлумачити
Швидко, смачно та економно: рецепт салату з крабових паличок та локшини швидкого приготування.
Взимку ви з'їдатимете по банку на день: рецепт гарбузового салату з солодким перцем і цибулею