Капусту помийте і дрібно нашаткуйте. Хрін очистіть, помийте і натріть на середній терці. Покладіть все у миску, додайте лавровий лист, горошини перцю і перемішайте.

У холодну кип’ячену воду покладіть сіль і цукор, мішайте, поки вони не розчиняться. Залийте розсолом капусту з хріном, накрийте кришкою і залиште при кімнатній температурі на 3 доби. Періодично перемішуйте капусту.

Потім покладіть капусту в банку, накрийте кришкою і помістіть в холодильник на 12 годин. Після цього капуста готова до споживання.

Читайте також:

Такого ви точно ще не куштували: рецепт пирога зі свіжомороженою мойвою та цибулею

Ви будете на сьомому небі від задоволення: рецепт картоплі, фаршированої куркою та грибами

Популярні новини зараз

Тюрма чи фронт? Як в Україні карають ухилянтів і скільки вже сидить у в'язниці: шокуюча статистика за 11 років

ЄС вводить нові правила для українців: що зміниться з 12 жовтня і чому на кордоні доведеться чекати годинами

Механік з 20-річним стажем шокував автосвіт: є лише одна марка, яку варто купувати

Оля Полякова без штанів зняла Машу Єфросиніну

Показати ще

Ось саме такий і продають бабусі на ринку: рецепт домашнього сиру з молока та кефіру