Капусту помийте і дрібно нашаткуйте. Хрін очистіть, помийте і натріть на середній терці. Покладіть все у миску, додайте лавровий лист, горошини перцю і перемішайте.
У холодну кип’ячену воду покладіть сіль і цукор, мішайте, поки вони не розчиняться. Залийте розсолом капусту з хріном, накрийте кришкою і залиште при кімнатній температурі на 3 доби. Періодично перемішуйте капусту.
Потім покладіть капусту в банку, накрийте кришкою і помістіть в холодильник на 12 годин. Після цього капуста готова до споживання.
Читайте також:
Такого ви точно ще не куштували: рецепт пирога зі свіжомороженою мойвою та цибулею
Ви будете на сьомому небі від задоволення: рецепт картоплі, фаршированої куркою та грибами
Ірина Білик звинуватила Діму Коляденка у брехні: не було нічого 19 років
Ціни на цитрусові в Україні: як змінилися вартість апельсинів, бананів та лимонів у квітні 2025 року
Овочі, які поглинуть ваш урожай: як уникнути підступних "вбивць" грядок
Знаки Зодіаку з даром передбачення: хто слухає голос Всесвіту та бачить майбутнє
Ось саме такий і продають бабусі на ринку: рецепт домашнього сиру з молока та кефіру