Капусту помийте і дрібно нашаткуйте. Хрін очистіть, помийте і натріть на середній терці. Покладіть все у миску, додайте лавровий лист, горошини перцю і перемішайте.

У холодну кип’ячену воду покладіть сіль і цукор, мішайте, поки вони не розчиняться. Залийте розсолом капусту з хріном, накрийте кришкою і залиште при кімнатній температурі на 3 доби. Періодично перемішуйте капусту.

Потім покладіть капусту в банку, накрийте кришкою і помістіть в холодильник на 12 годин. Після цього капуста готова до споживання.

Читайте також:

Такого ви точно ще не куштували: рецепт пирога зі свіжомороженою мойвою та цибулею

Ви будете на сьомому небі від задоволення: рецепт картоплі, фаршированої куркою та грибами

Популярні новини зараз

Анна Алхім раптово зникла з України: тепер вона в Дубаї і не планує повертатися

Шпигунка в білому халаті: українську медсестру засудили на довічне за злив даних путінським посіпакам

Вони там не одні? NASA знову шле інопланетянам листи - що ми їм уже "напатякали" у космосі

ТОП-8 помилок водіїв, через які "злітають" гроші: як не платити штрафи, коли цього можна уникнути

Показати ще

Ось саме такий і продають бабусі на ринку: рецепт домашнього сиру з молока та кефіру