Капусту помийте і дрібно нашаткуйте. Хрін очистіть, помийте і натріть на середній терці. Покладіть все у миску, додайте лавровий лист, горошини перцю і перемішайте.
У холодну кип’ячену воду покладіть сіль і цукор, мішайте, поки вони не розчиняться. Залийте розсолом капусту з хріном, накрийте кришкою і залиште при кімнатній температурі на 3 доби. Періодично перемішуйте капусту.
Потім покладіть капусту в банку, накрийте кришкою і помістіть в холодильник на 12 годин. Після цього капуста готова до споживання.
Читайте також:
Такого ви точно ще не куштували: рецепт пирога зі свіжомороженою мойвою та цибулею
Ви будете на сьомому небі від задоволення: рецепт картоплі, фаршированої куркою та грибами
Тюрма чи фронт? Як в Україні карають ухилянтів і скільки вже сидить у в'язниці: шокуюча статистика за 11 років
ЄС вводить нові правила для українців: що зміниться з 12 жовтня і чому на кордоні доведеться чекати годинами
Механік з 20-річним стажем шокував автосвіт: є лише одна марка, яку варто купувати
Оля Полякова без штанів зняла Машу Єфросиніну
Ось саме такий і продають бабусі на ринку: рецепт домашнього сиру з молока та кефіру