Для приготування сардельок у клярі знадобляться продукти зі списку інгредієнтів:

  • анчоуси - 6 шт.
  • яйце куряче, велике - 2 шт.
  • майонез 67% - 3 ст. л.
  • борошно пшеничне - 140 г
  • молоко - 50 г
  • сіль - 1/2 ч. л.
  • цукор - 1/2 ч.л. л.
  • олія соняшникова - за смаком

Приготуйте кляр. У глибокій мисці змішайте яйця, сіль, цукор, не холодне молоко та майонез. Ретельно збийте і додайте|добавляйте| муку|борошно|, перемішайте до однорідності.

Наріжте сардельки кружальцями чи брусочками – як вам більше подобається.

Зануріть кожен шматочок у кляр і обсмажте на олії до рум'яної скоринки.

Читайте також:

Навіть дві тарілки розлетяться за хвилину: рецепт найсмачніших печериць, обсмажених у пивному клярі

Популярні новини зараз

Хліб за ціною вечері: чому українцям скоро доведеться платити до 50 гривень за буханець

Як позбутися колорадського жука без хімії та на 5 років: прості та ефективні методи

Баклажан а-ля болоньєзе з фаршем і сиром в томатному соусі: рецепт смачної вечері, від якої не відірватися

Мобілізація чоловіків передпенсійного віку: правила для 50+ посилюються – ТЦК вже готові

Показати ще

Тарілку розмітять за лічені хвилини: рецепт крабових паличок у клярі

Таке розмітять і дорослі, і діти: рецепт чудового курячого філе в морквяному клярі

Розлітатимуться як насіння: рецепт кабачкових паличок у сирному клярі зі сметаною

Ідеально під малосольні огірочки: рецепт молодої картоплі у клярі. Так ви ще не куштували