Для приготування сардельок у клярі знадобляться продукти зі списку інгредієнтів:
- анчоуси - 6 шт.
- яйце куряче, велике - 2 шт.
- майонез 67% - 3 ст. л.
- борошно пшеничне - 140 г
- молоко - 50 г
- сіль - 1/2 ч. л.
- цукор - 1/2 ч.л. л.
- олія соняшникова - за смаком
Приготуйте кляр. У глибокій мисці змішайте яйця, сіль, цукор, не холодне молоко та майонез. Ретельно збийте і додайте|добавляйте| муку|борошно|, перемішайте до однорідності.
Наріжте сардельки кружальцями чи брусочками – як вам більше подобається.
Зануріть кожен шматочок у кляр і обсмажте на олії до рум'яної скоринки.
Читайте також:
Навіть дві тарілки розлетяться за хвилину: рецепт найсмачніших печериць, обсмажених у пивному клярі
В Україні змінили правила виїзду для водіїв: кого пустять за кордон, а кого - ні
Рослини-довгожителі: що можна вирощувати на одному місці роками та отримувати врожай
Не завжди зобов'язані: у яких випадках можна не йти до військкомату після отримання повістки
Ця дрібна жадібність водіїв вбиває двигун: як економія у 200 гривень обертається ремонтом на 150 тисяч
Тарілку розмітять за лічені хвилини: рецепт крабових паличок у клярі
Таке розмітять і дорослі, і діти: рецепт чудового курячого філе в морквяному клярі
Розлітатимуться як насіння: рецепт кабачкових паличок у сирному клярі зі сметаною
Ідеально під малосольні огірочки: рецепт молодої картоплі у клярі. Так ви ще не куштували