Для приготування сардельок у клярі знадобляться продукти зі списку інгредієнтів:
- анчоуси - 6 шт.
- яйце куряче, велике - 2 шт.
- майонез 67% - 3 ст. л.
- борошно пшеничне - 140 г
- молоко - 50 г
- сіль - 1/2 ч. л.
- цукор - 1/2 ч.л. л.
- олія соняшникова - за смаком
Приготуйте кляр. У глибокій мисці змішайте яйця, сіль, цукор, не холодне молоко та майонез. Ретельно збийте і додайте|добавляйте| муку|борошно|, перемішайте до однорідності.
Наріжте сардельки кружальцями чи брусочками – як вам більше подобається.
Зануріть кожен шматочок у кляр і обсмажте на олії до рум'яної скоринки.
Читайте також:
Навіть дві тарілки розлетяться за хвилину: рецепт найсмачніших печериць, обсмажених у пивному клярі
Рецепт на швидку руку, коли залишився 1 день: сирна паска на Великдень-2025, як сирки з дитинства
Тіна Кароль "підловилась" в готельному номері за цікавим заняттям: тепер це побачила вся Україна
19-річна донька Ольги Фреймут Злата вивалила груди серед Лос-Анджелесу, мама одразу відреагувала
Із цим краще не жартувати: яку молитву читають перед випіканням паски
Тарілку розмітять за лічені хвилини: рецепт крабових паличок у клярі
Таке розмітять і дорослі, і діти: рецепт чудового курячого філе в морквяному клярі
Розлітатимуться як насіння: рецепт кабачкових паличок у сирному клярі зі сметаною
Ідеально під малосольні огірочки: рецепт молодої картоплі у клярі. Так ви ще не куштували