Яблука 6 штук
Вершки жирністю 33% 100 мл
Яйце 1 штука
Лимон 1 штука
Волоські горіхи 100 г
Молота кориця 1 щіпка
Родзинки 100 г
Мед 3 ст. ложки

Зріжте з яблук верхівки, але не викидайте.

Видаліть серцевинки, поставте фрукти у форму і накрийте верхівками.

Помістіть духовку в розігріту до 140 °С на 40 хвилин.
Збийте віночком вершки та яйце. Додайте туди терту цедру лимона, дрібно нарубані горіхи, корицю, родзинки та мед.
Наповніть сумішшю яблука та накрийте верхівками.
Оберніть кожне яблуко фольгою і поставте в духовку ще півгодини.

Читайте також:

Навіть дві тарілки розлетяться за хвилину: рецепт найсмачніших печериць, обсмажених у пивному клярі

Тарілку розмітять за лічені хвилини: рецепт крабових паличок у клярі

Таке розмітять і дорослі, і діти: рецепт чудового курячого філе в морквяному клярі

Популярні новини зараз

Куриш у невідповідному місці? Штраф до 10 000 грн чатує на тебе: де в Україні заборонено курити

Мінімальна зарплата та пенсії: якими мають бути головні виплати в Україні

4 знаки Зодіаку, які підірвуть жовтень-2025: на кого чекає успіх, слава та гроші

"М'ясорубка" у ПФУ: мільйонам українців скасують пенсії та субсидії, а трудовий стаж обнулять

Показати ще

Розлітатимуться як насіння: рецепт кабачкових паличок у сирному клярі зі сметаною

Ідеально під малосольні огірочки: рецепт молодої картоплі у клярі. Так ви ще не куштували