Смачні та різноманітні ніжні паштети з оселедця завжди радують наші смакові рецептори та створюють особливу атмосферу на прийомі їжі. Однією з таких дивовижних страв є класичний паштет з оселедця. Це вишукане поєднання оселедцевого філе з яйцями, цибулею та яблуками створює неповторний смаковий букет і перетворює цю страву на ідеальну закуску для будь-якого випадку.
Докладніше про приготування ніжного паштету з оселедця читайте у нашому матеріалі.
Для приготування ніжного паштету з оселедця нам знадобиться:
- Оселедець малосольний - 1 шт.
- Яйце куряче - 2 шт.
- Олія вершкове - 70 г
- Яблуко кисле – 0,5 шт.
- Цибуля біла - 0,5 шт.
- Перець ч.м. - за смаком
- Сіль - за бажанням
- Білий винний укус - за бажанням
Спосіб приготування ніжного паштету з оселедця:
1. Почніть приготування ніжного паштету з оселедця з відварюванням яєць. Варіть їх не більше 8-10 хвилин, потім остудіть у холодній воді та очистіть від шкаралупи. Наріжте відварені яйця і покладіть у блендер.
2. Дуже дрібно наріжте салатну цибулю і додайте її в блендер до яєць для ніжного паштету з оселедця.
Якщо ви досить розумні, то ви зробите це: навіщо садівники обв'язують дерева колготками
Польща зібралася перекрити кордон із Україною
Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули
У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки
3. Перейдіть до обробки оселедця для ніжного паштету з оселедця. Очистіть її від нутрощів, видаліть голову та хвіст, потім зніміть філе з хребта і наріжте його невеликими шматочками. Покладіть оселедець разом з рештою інгредієнтів у блендер для приготування ніжного паштету з оселедця.
4. Тепер приготуйте яблуко - очистіть його від насіння і шкірки, наріжте на дрібні кубики й додайте в блендер разом з олією. Поперчіть всі інгредієнти для ніжного паштету з оселедця до смаку.
5. Увімкніть блендер і пробийте вміст до отримання однорідної, пастоподібної консистенції. Спробуйте паштет на смак - можливо, для досягнення оптимального смаку вам потрібно буде додати трохи морської солі. Якщо бажаєте надати паштету трохи кислинки, додайте трохи білого винного оцту.
6. Розкладіть готовий паштет з оселедця у зручний посуд і поставте його в холодильник на деякий час для охолодження та збереження свіжості.
7. Коли ніжний паштет з оселедця охолоне, подавайте його як холодну закуску у поєднанні з хлібом, грінками або відвареною картоплею.
Дотримуйтесь цих простих кроків, щоб насолодитися смаком класичного паштету з оселедця, який ідеально підійде для вашого столу. Смачного!
Читайте також:
Як смачно замаринувати цибулю без оцту: цей рецепт приховують усі імениті шеф-кухарі
Їх розхоплюють у перші хвилини: рецепт закусочних рулетиків з крабових паличок з помідорами.
Ситно і дуже незвичайно: рецепт картопляних котлет з горошком, в які ви одразу закохаєтеся