- картопля - 1.5 кг;
- свинячі ребра - 600 г;
- гарбуз - 400 г;
- морква - 100 г;
- цибуля жовта ріпчаста - 1 шт.;
- саванська сіль за смаком;
- копчена паприка - 1 ч. л.;
- олія соняшникова рафінована - за смаком;
- цибуля зелена -20 г
Форму для запікання збризніть олією, викладіть картоплю і моркву, посипте половиною спецій і солі. Додайте розрізані на окремі на шматочки реберця, цибулю й шматочки гарбуза.
Притрусіть рештою спецій й сіллю, полийте олією.
Накрийте фольгою і запікайте приблизно 1 годину при 180 °C (орієнтуйтеся на свою духовку).
Зніміть фольгу і дайте страві зарум‘янитися протягом 10 хвилин. При подачі прикрасьте зеленню.
Таку страву можна доповнити легким салатом з овочів із часниковою заправкою, також вона прекрасно смакуватиме зі смачними квашеними помідорами
Читайте також:
Польща зібралася перекрити кордон із Україною
Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули
Грошей потребувати не будете: знаки Зодіаку, яких Зелена Змі в 2025 році обдарує багатством
У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки
Що потрібно розкидати по городу, щоб наступного року картопля була розміром із великий кулак
Супи та підливання для картоплі будуть дивовижними: як приготувати грибний порошок
Вийде запашна та смачна: як правильно варити картоплю, щоб вона не розварювалася
Багато хто і не здогадувався: чим відрізняється жовта картопля від білої та червоної