Пиріжки з шинкою та сиром - це чудова страва для перекусу або закуски, яка підійде як для домашньої вечері, так і для святкового столу. Кожен крок докладно описаний, щоб приготування пиріжків було легким і задоволенням. Тож давайте почнемо!

Докладніше про приготування смачних пиріжків з шинкою та сиром читайте у нашому матеріалі.

Для приготування смачних пиріжків з шинкою та сиром нам знадобиться:

Спосіб приготування смачних пиріжків з шинкою та сиром:

У теплому молоці, нагрітому до температури 37-40° С, розведіть цукор, сіль та дріжджі для пиріжків з шинкою та сиром. Ретельно перемішайте всі інгредієнти та залиште на 15 хвилин у теплому місці до утворення пінної шапочки на поверхні. Це покаже, що дріжджі активні та можна приступати до замісу тесту. Якщо пінки немає, випічка не вийде.

Популярні новини зараз

Леся Нікітюк зізналася у почуттях легенді української естради: як відреагує Андрій Данилко?

Над Землею з'явиться другий Місяць: таємничий гість із космосу вразить кожного

Смачніше, ніж у ресторанах Італії: рецепт соковитої лазаньї без тіста з неймовірним ароматом

Соковиті баклажани з фаршем у клярі: ці котлети стануть вашими улюбленими до пюрешки

Показати ще

Додайте майонез і добре перемішайте до однорідної консистенції для пиріжків із шинкою та сиром.

Поступово додавайте борошно, що просіює, замішуючи м'яке та однорідне тісто для пиріжків з шинкою і сиром, при необхідності додаючи ще трохи борошна. Пам'ятайте, що кількість борошна може змінюватись. Тісто для пиріжків з шинкою та сиром "скаже" вам, скільки йому потрібно. Якщо тісто все ще липне, не перестарайтеся з додаванням борошна, щоб уникнути зайвої щільності та несмачності готових пиріжків із шинкою та сиром.

Перекладіть тісто для пиріжків з шинкою та сиром у миску, прикрийте рушником і залиште у теплому місці підніматися протягом 1 години.

Готуйте інгредієнти для начинки для пиріжків із шинкою та сиром. Для змащування заготовок використовуйте жовток. Попередньо розігрійте духовку до 180 градусів.

Наріжте шинку кружальцями завтовшки 0,5-1 см, а сир натріть на великій тертці. Підійде будь-який смачний сир без добавок та замінників.

Змішайте тертий сир, яйце, сіль та перець в одній мисці для начинки для пиріжків із шинкою та сиром.

Розділіть тісто для пиріжків із шинкою та сиром на дві однакові частини. Розкачайте першу половину тонкий прямокутник. Склянкою виріжте кружечки і викладіть по одному шматочку шинки в центр кожного кухля, потім додайте сирну начинку.

Розкачайте другу половину тіста для пиріжків із шинкою та сиром у прямокутник більшого розміру та накрийте їм начинку для пиріжків із шинкою та сиром.

Знову склянкою виріжте заготовки, викладіть їх на деко, змастіть жовтком і випікайте близько 25 хвилин до золотистої скоринки при температурі 180 ° C на режимі "верх+низ" без конвекції.

Готові пиріжки з шинкою та сиром негайно подавайте до столу. Смачного!

Читайте також:

Швидко та дуже апетитно: рецепт незвичайних бутербродів з сосисками та квашеною капустою

Цей запах зводив з розуму всю Одесу: рецепт котлет по-єврейськи, які тушкують у соусі із секретом

Такі бутерброди розлетяться за лічені секунди: рецепт ніжного паштету з оселедця