Інгредієнти:
- 10 великих маринованих огірків;
- 100 мл розсолу (маринаду) від маринованих огірків;
- 2 чашки очищеного насіння соняшника;
- жменя рубаного кропу;
- 3 зубчики часнику;
- 5 столових ложок рослинної олії (краще ріпакової);
- 2 склянки води.
Спосіб приготування
Покладіть очищене насіння соняшника у велику миску і залийте їх водою. Вони повинні бути нижчими за поверхню. Накрийте миску кришкою або тарілкою та відставте на ніч.
Після цього відцідіть насіння від рідини і промийте холодною водою. Пересипте насіння соняшника у високу ємність.
З маринованих огірків злийте воду і натріть їх у великій тертці. Підготовлені овочі додайте до насіння соняшника.
Часник очистіть та видавіть безпосередньо до попередніх інгредієнтів.
"У мене немає стільки грошей": Тіна Кароль пояснила, чому більше не ходить на побачення
Гороскоп на завтра, 8 червня: Місяць у Скорпіоні вдарить у саме серце – знаки Зодіаку, будьте на чеку
"Маємо за щось виправдовуватися?": Юлія Саніна з The Hardkiss розповіла про виїзд чоловіка закордон
Влітку мобілізують практично кожного: відстрочки тепер не допоможуть
Влийте до продуктів масло та маринад. Ретельно перемішайте блендером.
Якщо паста вийшла занадто рідкою, додайте ще огірків, якщо занадто густий ще трохи розсолу. В кінці додайте подрібнений кріп і ретельно перемішайте.
Викладіть пасту в змащену|змазати| жиром форму для випічки і розрівняти лопаткою. Поставити у холодильник для застигання.
Читайте також:
Від такої закуски важко відірватися: рецепт сирно-сирних биточків із крабовими паличками
Від такої закуски ще ніхто не відмовлявся: рецепт картопляних кошиків з малосольним оселедцем
Ця закуска буде розлітатися миттєво: рецепт ікри із солоних огірків та томатної пасти