Інгредієнти:
- 10 великих маринованих огірків;
- 100 мл розсолу (маринаду) від маринованих огірків;
- 2 чашки очищеного насіння соняшника;
- жменя рубаного кропу;
- 3 зубчики часнику;
- 5 столових ложок рослинної олії (краще ріпакової);
- 2 склянки води.
Спосіб приготування
Покладіть очищене насіння соняшника у велику миску і залийте їх водою. Вони повинні бути нижчими за поверхню. Накрийте миску кришкою або тарілкою та відставте на ніч.
Після цього відцідіть насіння від рідини і промийте холодною водою. Пересипте насіння соняшника у високу ємність.
З маринованих огірків злийте воду і натріть їх у великій тертці. Підготовлені овочі додайте до насіння соняшника.
Часник очистіть та видавіть безпосередньо до попередніх інгредієнтів.
Які дерева в жодному разі не можна садити біля будинку та городу: знищать дачу та землю
Надя Дорофєєва повідомила про небезпечну хворобу, наздогнала її під час туру: "Чи можна те чи це"
Тарас Тополя розповів, чи планує розлучення з дружиною Оленою та проговорився про інтим: "Непристойні бажання"
Дітей у школах чекає крутий поворот: доведеться вивчати нові предмети, вчителям теж
Влийте до продуктів масло та маринад. Ретельно перемішайте блендером.
Якщо паста вийшла занадто рідкою, додайте ще огірків, якщо занадто густий ще трохи розсолу. В кінці додайте подрібнений кріп і ретельно перемішайте.
Викладіть пасту в змащену|змазати| жиром форму для випічки і розрівняти лопаткою. Поставити у холодильник для застигання.
Читайте також:
Від такої закуски важко відірватися: рецепт сирно-сирних биточків із крабовими паличками
Від такої закуски ще ніхто не відмовлявся: рецепт картопляних кошиків з малосольним оселедцем
Ця закуска буде розлітатися миттєво: рецепт ікри із солоних огірків та томатної пасти