Інгредієнти:

  • 10 великих маринованих огірків;
  • 100 мл розсолу (маринаду) від маринованих огірків;
  • 2 чашки очищеного насіння соняшника;
  • жменя рубаного кропу;
  • 3 зубчики часнику;
  • 5 столових ложок рослинної олії (краще ріпакової);
  • 2 склянки води.

Спосіб приготування

Покладіть очищене насіння соняшника у велику миску і залийте їх водою. Вони повинні бути нижчими за поверхню. Накрийте миску кришкою або тарілкою та відставте на ніч.

Після цього відцідіть насіння від рідини і промийте холодною водою. Пересипте насіння соняшника у високу ємність.

З маринованих огірків злийте воду і натріть їх у великій тертці. Підготовлені овочі додайте до насіння соняшника.

Часник очистіть та видавіть безпосередньо до попередніх інгредієнтів.

Популярні новини зараз

"У мене немає стільки грошей": Тіна Кароль пояснила, чому більше не ходить на побачення

Гороскоп на завтра, 8 червня: Місяць у Скорпіоні вдарить у саме серце – знаки Зодіаку, будьте на чеку

"Маємо за щось виправдовуватися?": Юлія Саніна з The Hardkiss розповіла про виїзд чоловіка закордон

Влітку мобілізують практично кожного: відстрочки тепер не допоможуть

Показати ще

Влийте до продуктів масло та маринад. Ретельно перемішайте блендером.

Якщо паста вийшла занадто рідкою, додайте ще огірків, якщо занадто густий ще трохи розсолу. В кінці додайте подрібнений кріп і ретельно перемішайте.

Викладіть пасту в змащену|змазати| жиром форму для випічки і розрівняти лопаткою. Поставити у холодильник для застигання.

Читайте також:

Від такої закуски важко відірватися: рецепт сирно-сирних биточків із крабовими паличками

Таку закуску доведеться готувати по кілька баночок: рецепт маринованих крабових паличок із соєвим соусом.

Від такої закуски ще ніхто не відмовлявся: рецепт картопляних кошиків з малосольним оселедцем

Ця закуска буде розлітатися миттєво: рецепт ікри із солоних огірків та томатної пасти