Будь-який паштет - це мастхев для кожного бенкету, адже варіацій з паштетами величезна маса, а значить за допомогою хліба, грінки або багету, а також різноманітності паштетів і намазок, можна організувати цілий фуршет. І сьогодні ми розповімо, як приготувати унікальний та дуже вишуканий паштет із копченої скумбрії з хріном.
Детальніше про приготування паштету з копченої скумбрії з хріном читайте в нашому матеріалі.
Для приготування паштету з копченої скумбрії з хріном нам знадобиться:
- 1 тушка скумбрії
- 1 лимон
- 1/2 пучка кропу
- 1/4 пучка петрушки
- 100 г сирного сиру
- 1 столова ложка хрону на ваш смак (можна навіть трохи більше, буде гостріше)
- Сіль та перець за смаком
Спосіб приготування паштету з копченої скумбрії з хроном:
- Скумбрію обробити, вийняти кістки, зняти шкіру, нарізати невеликими шматочками.
- Лимон вимити, зрізати цедру, вичавити сік.
- Кріп і петрушку вимити, обсушити та подрібнити.
- У чашу блендера викласти скумбрію, лимонну цедру та сік, сир, хрін, зелень.
- Збити до однорідної маси.
- Посолити й поперчити до смаку.
- Перекласти паштет у банку, щільно закрити.
- Подавати на підсушеному хлібі, посипавши рожевим перцем та мікрозеленню.
Додаткові поради:
- Замість лимона можна використовувати апельсин чи грейпфрут.
- Для більш пікантного смаку можна додати до паштету трохи часнику або гострих перців.
- Якщо ви хочете, щоб паштет був ситнішим, можна додати в нього відварені яйця або відварене м'ясо.
Читайте також:
У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів
Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики
Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить
Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання
Бульйон буде ідеально прозорим і наваристим: хитрість, яку використовували наші бабусі
Один із найсмачніших і правильних рецептів: як приготувати капусту "Провансаль"
Ця страва підкорить усю сім'ю: рецепт запіканки з картопляного пюре з м'ясним фаршем