Курячі крильця в апельсиново-соєвому соусі - це просте та смачне блюдо, яке можна приготувати на будь-який випадок. Воно особливо добре підходить для святкового столу, адже його яскравий аромат та пікантний смак нікого не залишать байдужим.
Детальніше про приготування курячих крилець, запечених в апельсиново-соєвому соусі, читайте в нашому матеріалі.
Для приготування курячих крилець, запечених в апельсиново-соєвому соусі нам знадобляться:
- Курячі крильця - 1 кг
- Апельсин – 1 шт.
- Соєвий соус – 4 ст. ложки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль за смаком
- Цукор - за смаком
- Перець чорний мелений - за смаком
Спосіб приготування курячих крилець, запечених в апельсиново-соєвому соусі:
- Добре промийте курячі крильця та обсушіть їх паперовими рушниками.
- Апельсин вимийте, очистіть від шкірки та насіння, а потім вичавте сік.
- Часник очистіть та пропустіть через прес.
- У мисці змішайте сік апельсина, соєвий соус, часник, сіль, цукор та чорний перець до смаку.
- Викладіть курячі крильця в рукав для запікання, закріпіть його з одного боку і викладіть на лист.
- Влийте апельсиново-соєвий соус у рукав, добре перемішайте крильця і залиште їх на 10-15 хвилин, щоб вони просочилися маринадом.
- Розігрійте духовку до 180 градусів.
- Закріпіть рукав з іншого боку, зробіть кілька проколів зубочисткою для виходу пари та відправте крильця в духовку на 30-35 хвилин до готовності.
- Готові крильця подавайте до столу з улюбленим гарніром.
Читайте також:
Популярні новини зараз
Показати ще
Які надбавки до пенсій можуть отримати українські пенсіонери у квітні 2025 року
"Шахеди" літають та скидають вибухонебезпечні предмети: у МВС попередили українців, побачите це - не наближайтесь
Яке церковне свято 11 квітня: що не можна робити сьогодні і як уберегти сім'ю від хвороб та лиха
Грибний суп з куркою та сиром: затишний смак у кожній ложці, рецепт для холодних днів
Такої ви не купите в жодному магазині: рецепт домашнього плавленого сиру з сиру
Весь секрет у чіпсах: рецепт чудового салату з крабових паличок, який ви будете їсти двома ложками