Курячі крильця в апельсиново-соєвому соусі - це просте та смачне блюдо, яке можна приготувати на будь-який випадок. Воно особливо добре підходить для святкового столу, адже його яскравий аромат та пікантний смак нікого не залишать байдужим.

Детальніше про приготування курячих крилець, запечених в апельсиново-соєвому соусі, читайте в нашому матеріалі.

Для приготування курячих крилець, запечених в апельсиново-соєвому соусі нам знадобляться:

  • Курячі крильця - 1 кг
  • Апельсин – 1 шт.
  • Соєвий соус – 4 ст. ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль за смаком
  • Цукор - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Спосіб приготування курячих крилець, запечених в апельсиново-соєвому соусі:

  1. Добре промийте курячі крильця та обсушіть їх паперовими рушниками.
  2. Апельсин вимийте, очистіть від шкірки та насіння, а потім вичавте сік.
  3. Часник очистіть та пропустіть через прес.
  4. У мисці змішайте сік апельсина, соєвий соус, часник, сіль, цукор та чорний перець до смаку.
  5. Викладіть курячі крильця в рукав для запікання, закріпіть його з одного боку і викладіть на лист.
  6. Влийте апельсиново-соєвий соус у рукав, добре перемішайте крильця і ​​залиште їх на 10-15 хвилин, щоб вони просочилися маринадом.
  7. Розігрійте духовку до 180 градусів.
  8. Закріпіть рукав з іншого боку, зробіть кілька проколів зубочисткою для виходу пари та відправте крильця в духовку на 30-35 хвилин до готовності.
  9. Готові крильця подавайте до столу з улюбленим гарніром.

Читайте також:

Секрет у дерев'яній ложці: старовинний рецепт ідеальної квашеної капусти, якою ви насолоджуватиметеся всю зиму

Популярні новини зараз

Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг

Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики

Відключення світла будуть довше: Укренерго терміново вводить жорсткі графіки – вже з сьогодні

Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання

Показати ще

Такої ви не купите в жодному магазині: рецепт домашнього плавленого сиру з сиру

Весь секрет у чіпсах: рецепт чудового салату з крабових паличок, який ви будете їсти двома ложками