Курячі крильця в апельсиново-соєвому соусі - це просте та смачне блюдо, яке можна приготувати на будь-який випадок. Воно особливо добре підходить для святкового столу, адже його яскравий аромат та пікантний смак нікого не залишать байдужим.
Детальніше про приготування курячих крилець, запечених в апельсиново-соєвому соусі, читайте в нашому матеріалі.
Для приготування курячих крилець, запечених в апельсиново-соєвому соусі нам знадобляться:
- Курячі крильця - 1 кг
- Апельсин – 1 шт.
- Соєвий соус – 4 ст. ложки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль за смаком
- Цукор - за смаком
- Перець чорний мелений - за смаком
Спосіб приготування курячих крилець, запечених в апельсиново-соєвому соусі:
- Добре промийте курячі крильця та обсушіть їх паперовими рушниками.
- Апельсин вимийте, очистіть від шкірки та насіння, а потім вичавте сік.
- Часник очистіть та пропустіть через прес.
- У мисці змішайте сік апельсина, соєвий соус, часник, сіль, цукор та чорний перець до смаку.
- Викладіть курячі крильця в рукав для запікання, закріпіть його з одного боку і викладіть на лист.
- Влийте апельсиново-соєвий соус у рукав, добре перемішайте крильця і залиште їх на 10-15 хвилин, щоб вони просочилися маринадом.
- Розігрійте духовку до 180 градусів.
- Закріпіть рукав з іншого боку, зробіть кілька проколів зубочисткою для виходу пари та відправте крильця в духовку на 30-35 хвилин до готовності.
- Готові крильця подавайте до столу з улюбленим гарніром.
Читайте також:
Популярні новини зараз
Показати ще
Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг
Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики
Відключення світла будуть довше: Укренерго терміново вводить жорсткі графіки – вже з сьогодні
Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання
Такої ви не купите в жодному магазині: рецепт домашнього плавленого сиру з сиру
Весь секрет у чіпсах: рецепт чудового салату з крабових паличок, який ви будете їсти двома ложками