Після цього рецепту ваш погляд на покупну ковбасу зміниться, адже цей рецепт домашньої "буженини" із курячого філе стане вашим новим фаворитом на святковому столі. Це чудове м'ясо не тільки чудово в салатах і закусках, але і може бути подано як основне блюдо, надаючи вашій святковій вечері особливий шарм.

Інгредієнти:

  • 2 курячих філе
  • 500 мілілітрів води

Маринад:

  • 1,5 чайної ложки солі
  • Чорний та запашний перець
  • Часник
  • Лавровий лист

Другий маринад:

  • 1/2 чайної ложки каррі
  • 1 чайна ложка гіркої паприки
  • 1 чайна ложка французької гірчиці
  • По 1 чайній ложці соєвого соусу, меду та олії

Приготування:

  1. У каструльці змішайте воду, сіль, чорний та запашний перець, часник та лавровий лист для першого маринаду. Покладіть куряче філе і дайте йому промаринуватися протягом 2-3 годин.
  2. Витягнути філе, ретельно просушити, потім обв'язати ниткою. Змішайте всі інгредієнти для другого маринаду і ретельно помажте м'ясо цією смачною сумішшю. Дайте йому простояти ще 30 хвилин.
  3. Випікайте м'ясо в духовці за температури 200 градусів протягом 30 хвилин. Після цього охолодіть його у вимкненій духовці або просто вкрите фольгою.
  4. Подавайте до столу, насолоджуйтесь чудовим смаком та захопленими поглядами ваших гостей!

Смачного!

Популярні новини зараз

Як приготувати лимонну воду для орхідеї, щоб вона постійно цвіла

Похорон Михалкова: лікарі вже не можуть врятувати улюбленця Путіна. Рідні шукають найкрасивішу труну

Старовинний український рецепт: готуємо кукурудзяну кашу з грибною підсмажкою

Показати ще

Читайте також: