Шнельклопс, або "швидка відбивна", - це чудова страва, що поєднує ніжні шматочки м'яса з апетитним сметанним соусом. Цей рецепт ідеально підходить для приготування вечері чи обіду для всієї родини. Давайте розглянемо докладніше, як приготувати цю чудову страву.
Інгредієнти для 4 порцій:
- 500 г м'яса
- 1 шт. цибуля ріпчаста
- 100 мл сметани
- 50 мл вершків
- 3 ст. ложки пшеничного борошна
- Зелень петрушки до смаку
- Рослинна олія для обсмажування
- Сіль та перець за смаком
Кроки приготування:
-
Почнемо із м'яса. Вимийте його, обсушіть паперовими рушниками та наріжте на порційні шматочки.
-
Відбийте кожен шматочок м'яса, посоліть і поперчіть.
-
Кожну відбивну обсипте борошном.
Популярні новини заразПлан поділу України таки існує: у ГУР сказали, які регіони путін хоче залишити, як "спірні"
Народилася красивою, але... Раміна Есхакзай розповіла, чи робила щось зі своїм обличчям
Грінки - це минуле століття: рецепт салату "Шпротик", який стане зіркою новорічного столу
У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки
-
Розігрійте олію в сковороді і обсмажуйте кожен шматочок м'яса з обох боків до отримання золотистої скоринки.
-
Перекладіть обсмажене м'ясо на тарілку та накрийте, щоб зберегти тепло.
-
Очистіть і наріжте цибулю кубиками, потім обсмажуйте її на олії до золотистого кольору.
-
У сковороду до цибулі додайте обсмажені відбивні. Влийте трохи гарячої води, щоб м'ясо було вкрите.
-
Доведіть до кипіння та тушкуйте м'ясо з цибулею на повільному вогні протягом 30 хвилин.
-
Після цього додайте дрібно нарізану петрушку.
-
Розведіть сметану вершками і влийте в сковороду до м'яса з цибулею, акуратно перемішайте. Спробуйте соус, і, якщо потрібно, приправте сіллю та перцем.
-
Продовжуйте готувати відбивні в сметанному соусі на мінімальному вогні ще 20-30 хвилин, доки м'ясо не стане м'яким.
Готовий шнельклопс подається з будь-яким гарніром на ваш вибір, наприклад, з картопляним пюре або макаронами. Смачного!
Читайте також: