Вибирайте сосиски гарної якості, від цього залежить смак готової страви.
Розігрійте глибоку сковороду з олією, викладіть туди сосиски і обсмажте на невеликому вогні 2-3 хвилини, помішуючи, щоб вони обсмажилися з усіх боків.
Цибулю очистіть, наріжте чвертькільцями і відправте до сосисок. Перемішайте. Обсмажити приблизно 2 хвилини на помірному вогні, помішуючи.
Моркву очистіть і натріть на тертці для корейської моркви коротким соломкою, додайте в сковороду. Перемішайте та готуйте близько хвилини на невеликому вогні.
Солодкий перець очистіть, промийте та обсушіть. Наріжте перець тонкими брусочками і викладіть до решти інгредієнтів, перемішайте. Обсмажте 2-3 хвилини на помірному вогні, помішуючи, щоб овочі стали трохи м'якими, але зберігали свою крихкість.
Зелену цибулю дрібно наріжте, відправте в сковороду. Перемішайте та відключіть вогонь.
500 грн за ялинку на дзеркалі: за що в Україні карають водіїв на місці
Skoda зірвала дах автоіндустрії: повертає культове купе 60-х у форматі електрошоку
4 знаки Зодіаку, які живуть ніби вже вмирали: у них, пам'ять минулих життів
"Бабине літо" повертається: Україну накриє хвиля тепла до +22°, ось коли ховати куртки
Сосиски, смажені з овочами та соєвим соусом, готові. Їх можна подати як самостійну страву або як доповнення до овочевих або круп'яних гарнірів.
