Вибирайте сосиски гарної якості, від цього залежить смак готової страви.
Розігрійте глибоку сковороду з олією, викладіть туди сосиски і обсмажте на невеликому вогні 2-3 хвилини, помішуючи, щоб вони обсмажилися з усіх боків.
Цибулю очистіть, наріжте чвертькільцями і відправте до сосисок. Перемішайте. Обсмажити приблизно 2 хвилини на помірному вогні, помішуючи.
Моркву очистіть і натріть на тертці для корейської моркви коротким соломкою, додайте в сковороду. Перемішайте та готуйте близько хвилини на невеликому вогні.
Солодкий перець очистіть, промийте та обсушіть. Наріжте перець тонкими брусочками і викладіть до решти інгредієнтів, перемішайте. Обсмажте 2-3 хвилини на помірному вогні, помішуючи, щоб овочі стали трохи м'якими, але зберігали свою крихкість.
Зелену цибулю дрібно наріжте, відправте в сковороду. Перемішайте та відключіть вогонь.
Євген Кошовий обсипав лисину посипкою на Великдень і вибісив українців: "Цирк поїхав"
Овочі, які поглинуть ваш урожай: як уникнути підступних "вбивць" грядок
Доплата до пенсії "на каву": хто з українців може розраховувати у 2025 році на 150 гривень
Ніколи не стрижіть нігті у ці дні: на що вказують прикмети
Сосиски, смажені з овочами та соєвим соусом, готові. Їх можна подати як самостійну страву або як доповнення до овочевих або круп'яних гарнірів.