Отже, щоб приготувати м'ясний рулет у тісті, знадобляться такі продукти:

Свиняча грудинка Червоний перець Насіння гірчиці Гірчиця (солодка, діжонська) Часник сіль Перець

Для початку акуратно зрізаємо реберні кісточки і знімаємо з грудинки шкірку.

Далі м'ясо потрібно вимити, промокнути серветками, посолити, поперчити, обов'язково насипати червоного перцю, спецій на ваш смак і розуміння і рясно посипати насінням гірчиці.

Потім намазати гірчицею.

Начинити тонкими пластинками часнику.

Згорнути рулетом та закріпити.

Приготувати маринад (все довільно, кількість - на ваш смак):
змішуємо соняшникову олію (або будь-яку олію, якою ви користуєтеся), лимонний сік, оцет бальзаміко, соєвий соус, сіль , червоний мелений перець, кайєнський перець, коріандр, кмин, куркуму, орегано, базилік, розмарин, мускат.
М'ясо обмазати маринадом і залишити маринуватися в холодильнику до наступного дня.

Популярні новини зараз

Масштабне позбавлення пенсій у грудні: ПФУ поставив жорсткі вимоги

Якщо ви досить розумні, то ви зробите це: навіщо садівники обв'язують дерева колготками

Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули

Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."

Показати ще

Обов'язково не забути лаврового листа.

Наступного дня робимо тісто.

Змішуємо борошно, дріжджі, олію та сіль.

Поки наше тісто піднімається, виконуємо обов'язкову процедуру швидкого обсмажування. М'ясо обсмажуємо з усіх боків до темного кольору. А потім воно має охолонути до кімнатної температури.

Через 40 хвилин вистійки викласти тісто на папір і руками розтягнути таким чином, щоб середина була товщою, а краї тоншими.

М'ясо кладемо на середину листа та краї тіста защипуємо один з одним. Залишаємо на хвилин 20-25 на вистоювання. При вистоювання погано скріплені краї обов'язково розійдуться і їх можна буде ще раз защипнути.

Через 40-50 хвилин від початку запікання бажано закрити рулет фольгою та випікати ще хвилин 30-40.

Потім або дістати та розрізати, або перевірити на готовність термометром, а потім дістати та розрізати)

Порада тим, хто ще не довіряє собі: зріжте верхівку, тоді можна буде дістати м'ясо, а сік залишиться всередині.

Читайте також:

І на Новий рік, і на Різдво: рецепт найніжнішої свинини, запеченої з яблуками та гірчичним соусом

Дві тарілки з'їдаються так: рецепт ситного німецького супу з квашеною капустою та свининою

Зазвичай її з'їдають першого ж дня: рецепт домашньої курячої ковбаси з сиром та свининою.

Такого соковитого м'яса ви ще не куштували: рецепт свинини, вимоченої в молоці та запеченої під сметанним соусом