Надайте класичному салату «Оселедець під шубою» чудову новорічну нотку, скуштувавши цей унікальний рецепт. Здивуйте своїх гостей ароматною та оригінально оформленою стравою.

Інгредієнти:

250 г вареного буряка.

1 чайна ложка солі.

3 яйця.

80 г борошна.

Популярні новини зараз

Мобілізація пенсіонерів: що чекає українців 60+

Мобілізація за кордоном: українцям, які виїхали, приготували "привіт"

Зірки не брешуть - літо-2025 переверне життя: успіх, провали та приховані випробування для кожного знака Зодіаку

Тарас Цимбалюк розкрив свою дивну навичку: на шоу "Холостяк" може дуже знадобитись

Показати ще

200 г оселедця.

3 чайні ложки французької гірчиці.

3 скибочки плавленого сиру.

3 столові ложки майонезу.

1 столова ложка соняшникової олії.

Зелена цибуля.

Інструкції:

Відварені буряки натріть на великій тертці.

Відокремити яєчні білки та жовтки. Додайте сіль до яєчних білків і збийте до утворення піни. Відкладіть убік.

Змішайте тертий буряк, яєчні жовтки та олію. Добре перемішати.

Додайте борошно в бурякову суміш і перемішайте до однорідної маси.

Акуратно додайте пінисті яєчні білки у бурякову суміш.

Поступово розподіліть суміш на листі, застеляному пергаментним папером. Випікати 15 хвилин|мінути| при температурі 190 градусів Цельсія.

Поки випікається бісквітний корж, приготуйте начинку. Натерти плавлений сир та змішати його з майонезом.

Як тільки бісквітний шар охолоне, зверху рівномірно розподіліть сирну суміш.

По краю бісквіту викладіть невеликі шматочки оселедця.

Додайте до оселедця французьку гірчицю.

Решту бісквіту покрийте зеленою цибулею і згорніть рулетом.

Перед подачею поставте згорнутий салат у холодильник на 2 години.

Цей креативний та смачний варіант оселедця під «шубою» внесе нотку новизни у вашу новорічну урочистість. Насолоджуватися!

Читайте також:

Відпустки і не тільки: які пільги належать працюючим жінкам, якщо мають маленькі діти

Ніколи цього не робіть, щоб не віддати свій успіх: чому в гостях ніколи не можна мити посуд

Усі повторюють цю помилку щодня: чому не можна заливати кавою окропом