Інгредієнти:
- Картопля - 4 середні шт.
- Борошно - приблизно 1/2 чашки (для тесту)
- Куряча печінка – 300 г
- Цибуля - 1 середня
- Спеції (за смаком)
- Рослинна олія - для смаження
Приготування:
1. Приготування картопляного тіста:
- Відваріть картоплю до готовності, потім розімніть її в пюре. Дайте пюре охолонути.
- Перекладіть пюре у велику миску і поступово додайте борошно, замішуючи тісто руками. Додайте|добавляйте| муку|борошно|, поки|доки| тісто не стане м'яким і еластичним.
2. Формування тесту:
- Розкотіть тісто і виріжте кружальця, використовуючи чашку або склянку.
3. Підготовка начинки:
- Промийте курячу печінку та наріжте її невеликими шматочками.
- На сковороді підсмажте дрібно нарізану цибулю до прозорості. Додайте до нього нарізану печінку і готуйте разом на середньому вогні приблизно 15 хвилин. Приправте спеціями на смак і остудіть начинку.
4. Збір і жарка:
Популярні новини зараз
Показати ще
Тепер буде легше: графіки відключення світла 23 листопада – Укренерго потішило українців
Володимир Зеленський відреагував на заяви російського диктатора: "Путін бреше, ми не вперше..."
Огірки будуть ніжними та смачними: як молоко допоможе отримати ідеальний урожай
Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання
- На центр кожного кружечка тіста викладіть невелику кількість начинки.
- З'єднайте краї тіста так, щоб вийшли красиві зрази, надаючи їм форму кола або довгастого човника.
- Розігрійте олію на сковороді і обсмажуйте зрази до золотистої кірки з обох боків.
Ці смачні картопляні зрази з курячою печінкою відмінно підходять для легкого обіду чи перекушування. Вони наситить вас, а приготування не триватиме багато часу. Смачного!
Читайте також: