Вінегрет з квашеною капустою - це традиційна російська страва, яка готується з відварених овочів, квашеної капусти й заправляється олією. Це проста та смачна страва, яка може стати відмінним доповненням до будь-якого столу.

Детальніше про приготування винограду з квашеною капустою читайте в нашому матеріалі.

Для приготування вінегрету з квашеною капустою читайте у нашому матеріалі:

Спосіб приготування вінегрету з квашеною капустою:

  1. Ретельно промийте овочі щіткою від забруднень для приготування вінегрету з квашеною капустою.
  2. Відваріть картоплю, моркву та буряк до готовності для приготування вінегрету з квашеною капустою.
  3. Остудіть овочі та очистіть їх від шкірки.
  4. Наріжте буряк, моркву та картопля кубиками однакового розміру (приблизно 2-3 см).
  5. Додайте в салатник буряк і влийте 1 столову ложку олії. Перемішайте, щоб олія покрила поверхню буряка.
  6. Додайте в салатник інші нарізані овочі, посоліть і поперчіть до смаку. Перемішайте.
  7. Злегка відіжміть квашену капусту від розсолу і додайте салат. Додайте нарізану цибулю. Перемішайте.
  8. Спробуйте смак. Якщо потрібно, досоліть, поперчіть і додайте ще олії.
  9. Поставте вінегрет з квашеною капустою в холодильник на 30 хвилин, щоб він добре настоявся.
  10. Перед подачею до столу за бажанням прикрасьте вінегрет з квашеною капустою подрібненою зеленню.

Рекомендації

Популярні новини зараз

Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули

Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис

Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг

Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."

Показати ще
  • Для приготування вінегрету краще використовувати нерафіновану рослинну олію, так як вона надасть страві яскравішого і насиченішого смаку й аромату.
  • Щоб буряк не пофарбував інші овочі, його можна нарізати кубиками, а потім залити на 30 хвилин холодною водою.
  • Квашену капусту можна замінити маринованою.
  • Якщо ви хочете, щоб вінегрет був пікантнішим, додайте в нього трохи оцту або лимонного соку.

Читайте також:

Так готували ще наші бабусі: рецепт справжніх вареників із заварного тіста з курячою печінкою

Справжня українська страва, яка нікого не залишить байдужою: рецепт тушкованого капустняка з рисом та картоплею

Його захочеться їсти двома ложками: рецепт ситного та наваристого супу "Рибачка Соня"