Давайте приготуємо чудову сирну запіканку, яка точно підкорить ваші смакові рецептори. Ця страва поєднує в собі ніжність, аромат і сирну пишність, роблячи кожен шматочок неповторно смачним. Ось кроки, які допоможуть вам приготувати це диво:
Інгредієнти (на 6 порцій):
- 6 скибочок білого хліба (порізаних маленькими шматочками)
- 2 яйця
- 1 1/4 склянки молока
- 1 ст. ложка гірчиці
- 1/2 ч. ложки часникового порошку
- 1/2 ч. ложки паприки
- 320 г кубиков мяса копченого (грудинка, шинка и т.д.)
- 2 склянки тертого сиру чеддер
- 1/2 склянки нашаткованої цибулі
- 1/2 склянки тертого сиру монтерей джек
Приготування:
-
Попередня підготовка: Розігрійте духовку до 175 градусів.
-
Змішування основи: У великій мисці акуратно змішайте маленькі шматочки хліба, яйця, молоко, гірчицю, часниковий порошок та паприку. Використовуючи міксер, збийте інгредієнти на середній швидкості протягом хвилини до однорідного стану.
-
Додавання начинки: Помістіть у миску кубики копченого м'яса, 1 склянку сиру чеддер і нашатковану цибулю. Вилийте масу, що вийшла, в попередньо змащену маслом жароміцну форму.
-
Запікання: Випікайте сирну запіканку до готовності приблизно 25 хвилин. Потім посипте верх ще 1 склянкою сиру чеддер та монтерів. Продовжуйте запікати ще 5 хвилин до того моменту, коли сир гарно розплавиться і злегка підрум'яниться.
-
Подача: Перед подачею дайте сирній запіканці постояти близько 5 хвилин при кімнатній температурі, щоб вона трохи застигла і стала ще смачнішою.
Так що насолоджуйтесь цією чудовою стравою, яка, безперечно, стане хітом вашого кулінарного репертуару!
HKU5-CoV-2 - новий ковід з Китаю, який може розпочати наступну пандемію, вчені б'ють на сполох
Як позбавитися попелиці по-радянському: простий і надійний рецепт, втече відразу
Григорій Решетнік зізнався, що крім "Холостяка" викладає в університеті, але зарплати не вистачає навіть на комуналку
Мобілізація чоловіків передпенсійного віку: правила для 50+ посилюються – ТЦК вже готові
Читайте також: