Закуска у вигляді сосисок у лаваші з сиром та огірком - це просте та смачне блюдо, яке можна приготувати всього за 30 хвилин. Воно ідеально підходить для швидкого перекушування або сімейної вечері, а також для вечірнього перегляду фільму під келих свіжого пива.

Детальніше про приготування оригінальної закуски у вигляді сосисок у лаваші з сиром та огірочком, читайте у нашому матеріалі:

Для приготування оригінальної закуски у вигляді сосисок у лаваші з сиром і огірком нам знадобиться:

  • Сосиски - 6 шт.
  • Лаваш – 3 шт.
  • Сир - 100 г
  • Маринований огірок – 1 шт.
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Майонез або інший соус - за смаком
  • Рослинна олія – 2 ст. л.
  • Прованські трави – за смаком

Спосіб приготування оригінальної закуски у вигляді сосисок у лаваші з сиром та огірком:

  1. Сосиски відварити в киплячій воді до готовності для приготування закуски у вигляді сосисок у лаваші з сиром та огірком.

  2. Лаваш розрізати на три трикутники для закуски у вигляді сосисок у лаваші з сиром і огірком.

    Популярні новини зараз

    Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис

    У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів

    У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки

    Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни

    Показати ще
  3. На кожен трикутник покласти сосиску, пір'їнку зеленої цибулі, скибочку сиру, кружальце маринованого огірка і трохи майонезу або іншого соусу.

  4. Загорнути трикутники конвертом для приготування закуски у вигляді сосисок у лаваші з сиром та огірком.

  5. Викласти конверти на деко, змащене олією.

  6. Збризкати конверти олією і посипати прованськими травами.

  7. Розігріти духовку до 200 градусів і запікати конверти протягом 15 хвилин до золотистої скоринки.

Додаткові поради:

  • Для яскравішого смаку можна додати в начинку трохи тертого часнику або перцю.
  • Якщо ви хочете, щоб сосиски були соковитішими, можна обсмажити їх на олії до золотистої скоринки перед запіканням.
  • Замість лаваша можна використовувати будь-який інший тонкий коржик, наприклад, вірменський лаваш або млинці.

Готові сосиски в лаваші можна подавати гарячими чи холодними. Вони відмінно поєднуються з будь-яким гарніром, наприклад, з картопляним пюре, рисом чи салатом.

Читайте також:

М'ясо танутиме в роті: рецепт найніжніших курячих відбивних у соєвому маринаді

Смакування, яким ви будете хвалитися: рецепт ситного заливного пирога з рибними консервами

Його називають "Зимова ніжність": рецепт ситного салату з курячою грудкою та грибами