Закуска у вигляді сосисок у лаваші з сиром та огірком - це просте та смачне блюдо, яке можна приготувати всього за 30 хвилин. Воно ідеально підходить для швидкого перекушування або сімейної вечері, а також для вечірнього перегляду фільму під келих свіжого пива.
Детальніше про приготування оригінальної закуски у вигляді сосисок у лаваші з сиром та огірочком, читайте у нашому матеріалі:
Для приготування оригінальної закуски у вигляді сосисок у лаваші з сиром і огірком нам знадобиться:
- Сосиски - 6 шт.
- Лаваш – 3 шт.
- Сир - 100 г
- Маринований огірок – 1 шт.
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Майонез або інший соус - за смаком
- Рослинна олія – 2 ст. л.
- Прованські трави – за смаком
Спосіб приготування оригінальної закуски у вигляді сосисок у лаваші з сиром та огірком:
-
Сосиски відварити в киплячій воді до готовності для приготування закуски у вигляді сосисок у лаваші з сиром та огірком.
-
Лаваш розрізати на три трикутники для закуски у вигляді сосисок у лаваші з сиром і огірком.
Популярні новини заразСнігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис
У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів
У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки
Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни
-
На кожен трикутник покласти сосиску, пір'їнку зеленої цибулі, скибочку сиру, кружальце маринованого огірка і трохи майонезу або іншого соусу.
-
Загорнути трикутники конвертом для приготування закуски у вигляді сосисок у лаваші з сиром та огірком.
-
Викласти конверти на деко, змащене олією.
-
Збризкати конверти олією і посипати прованськими травами.
-
Розігріти духовку до 200 градусів і запікати конверти протягом 15 хвилин до золотистої скоринки.
Додаткові поради:
- Для яскравішого смаку можна додати в начинку трохи тертого часнику або перцю.
- Якщо ви хочете, щоб сосиски були соковитішими, можна обсмажити їх на олії до золотистої скоринки перед запіканням.
- Замість лаваша можна використовувати будь-який інший тонкий коржик, наприклад, вірменський лаваш або млинці.
Готові сосиски в лаваші можна подавати гарячими чи холодними. Вони відмінно поєднуються з будь-яким гарніром, наприклад, з картопляним пюре, рисом чи салатом.
Читайте також:
М'ясо танутиме в роті: рецепт найніжніших курячих відбивних у соєвому маринаді
Смакування, яким ви будете хвалитися: рецепт ситного заливного пирога з рибними консервами
Його називають "Зимова ніжність": рецепт ситного салату з курячою грудкою та грибами