Жульєн з крабових паличок, сиру та яєць – це проста і смачна страва, яку можна приготувати в домашніх умовах. Воно відмінно підійде для сімейної вечері чи дружньої вечірки.

Детальніше про приготування ніжного жульєна з крабовими паличками, сиром і яйцем, читайте в нашому матеріалі.

Для приготування ніжного жульєна з крабовими паличками, сиром і яйцем, нам знадобиться:

  • 200 г крабових паличок
  • 2 яйця
  • 100 г твердого сиру
  • 1 ст. ложка майонезу
  • сіль, перець, коріандр за смаком

Спосіб приготування ніжного жульєна з крабовими паличками, сиром та яйцем:

  1. Підготуйте потрібні інгредієнти. Крабові палички мають бути гарної якості, найкраще брати свіжі, а не заморожені. Твердий сир повинен добре плавитися, наприклад, гауда, чедер чи пармезан. Яйця зваріть круто.
  2. Увімкніть духовку для розігріву до 190 градусів.
  3. Охолоджені яйця очистіть від шкаралупи й наріжте невеликими кубиками.
  4. Крабові палички очистіть від упаковки й наріжте невеликими кубиками.
  5. Додайте крабові палички та яйця в миску, додайте майонез, сіль, перець та коріандр за смаком. Перемішайте.
  6. Візьміть порційні форми для запікання, наприклад, кокотниці. Заповніть їх масою приблизно наполовину.
  7. Натріть сир на середній тертці та розподіліть його поверх крабово-яєчної маси.
  8. Поставте форми в розігріту духовку і запікайте протягом 5-7 хвилин, до розплавлення сиру.
  9. Жюльєн готовий, подавайте його гарячим.

Порада:

  • Для яскравішого смаку можна додати в жульєн дрібно нарізану зелень, наприклад, петрушку або кріп.
  • Якщо ви хочете, щоб жульєн був більш ситним, можна додати до нього відварний рис або картопля.
  • Жюльєн можна приготувати й в духовці, і в мікрохвильовій печі. При запіканні мікрохвильової печі час приготування скорочується до 2-3 хвилин.

Читайте також:

Популярні новини зараз

Якщо ви досить розумні, то ви зробите це: навіщо садівники обв'язують дерева колготками

Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули

Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис

Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."

Показати ще

М'ясо танутиме в роті: рецепт найніжніших курячих відбивних у соєвому маринаді

Смакування, яким ви будете хвалитися: рецепт ситного заливного пирога з рибними консервами

Його називають "Зимова ніжність": рецепт ситного салату з курячою грудкою та грибами