Курячі шлуночки по-корейськи – це недорогий та поживний продукт, який можна приготувати різними способами. Ця пікантна страва з яскравим смаком стане чудовим варіантом для святкового столу чи сімейної вечері.
Докладніше про те, як приготувати курячі шлуночки по-корейськи, читайте в нашому матеріалі.
Для приготування курячих шлуночків по-корейськи нам знадобиться:
- 500 г курячих шлунків
- 1 морква
- 1 цибулина
- 1 болгарський перець
- 1 чайна ложка спецій для корейської моркви
- 1 чайна ложка спецій для корейської кухні
- 1 зубчик часнику
- 2 столові ложки соєвого соусу
- 1 столова ложка цукру
- 1 столова ложка оцту
- 1 столова ложка кунжуту
- Зелень для прикраси (за бажанням)
Спосіб приготування курячих шлуночків корейською:
-
Ретельно промийте курячі шлунки для приготування курячих шлуночків по-корейськи, видаліть жир і плівку. Покладіть шлунки в каструлю, залийте холодною водою і доведіть до кипіння. Зніміть піну, посоліть та варіть на повільному вогні близько 30 хвилин.
-
Поки варяться шлунки, підготуйте овочі для курячих шлуночків корейською. Моркву очистіть та наріжте брусочками. Цибулю очистіть і наріжте кубиками. Болгарський перець очистіть від насіння та плодоніжки та наріжте соломкою.
Популярні новини заразПольща зібралася перекрити кордон із Україною
У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів
Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
-
На розігрітій сковороді з олією обсмажте цибулю та моркву з 1 чайною ложкою спецій для корейської моркви протягом 2 хвилин, періодично помішуючи.
-
Додайте болгарський перець і обсмажуйте овочі ще 2-3 хвилини. Потім вогонь зменште, накрийте кришкою сковороду і тушкуйте овочі на повільному вогні близько 10 хвилин.
-
Готові шлунки остудіть і наріжте соломкою.
-
Додайте шлунки до овочів у сковороді, всипте 1 чайну ложку спецій для корейської кухні, ретельно перемішайте і готуйте приблизно 2 хвилини.
-
Пропустіть часник через прес або натріть на дрібній тертці. До соєвого соусу додайте цукор, оцет, часник і кунжут. Отриманою сумішшю залийте курячі шлунки з овочами. Додайте дрібно нарізану зелень, перемішайте.
-
Накрийте кришкою сковороду і тушкуйте курячі шлунки з овочами на повільному вогні ще 2-3 хвилини.
Подавати курячі шлунки корейською можна як у гарячому, так і в холодному вигляді. Смачного!
Читайте також:
М'ясо танутиме в роті: рецепт найніжніших курячих відбивних у соєвому маринаді
Смакування, яким ви будете хвалитися: рецепт ситного заливного пирога з рибними консервами
Його називають "Зимова ніжність": рецепт ситного салату з курячою грудкою та грибами