Зима – час для теплих та ситних страв. Омлет з бринзою та помідорами - це чудовий варіант для сімейного обіду чи вечері. Він не тільки смачний, а й корисний. Бринза містить кальцій, який зміцнює кістки та зуби, а помідори – вітаміни С та А, які зміцнюють імунітет.

Докладніше про приготування ситного омлету з бринзою та помідорами читайте у нашому матеріалі.

Для приготування ситного омлету з бринзою та помідорами нам знадобиться:

  • 2 яйця
  • 100 мл молока
  • 1 помідор
  • 50 г сиру
  • 1 ст. л. рослинної олії
  • сіль, перець за смаком
  • зелень кропу для прикраси

Спосіб приготування ситного омлету з бринзою та помідорами:

  1. Яйця розбити в миску, додати молоко і збити вилкою до однорідної маси для приготування омлету ситного з бринзою і помідорами.
  2. Помідор нарізати дрібними кубиками.
  3. Додати помідор до яєчної маси для приготування ситного омлету з бринзою та помідорами.
  4. У сковороді розігріти олію і вилити туди яєчну суміш. Смажити на середньому вогні 2-3 хвилини.
  5. Бринзу розім'яти вилкою для приготування ситного омлету з бринзою та помідорами.
  6. Коли низ омлету схопиться, обережно перемішати всю масу.
  7. Додати бринзу, сіль та перець у ситний омлет з бринзою та помідорами.
  8. Смажити ще 2 хвилини на середньому вогні.
  9. Кріп дрібно нарізати для ситного омлету з бринзою та помідорами.
  10. Викласти омлет з бринзою та помідорами на тарілку, посипати подрібненою зеленню та подати до столу.

Читайте також:

Після такого ви точно будете ситі весь день: рецепт курячого супу з сирними кульками та картоплею

Популярні новини зараз

Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом

Доплати до пенсії: які види соціальної допомоги отримають пенсіонери

Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі

Віра Брежнєва одразу після потяга несподівано опинилася у Києві: українці шоковані

Показати ще

Їх захочеться готувати щодня: рецепт ніжних курячих млинців із сиром на кефірі

І не потрібно жодних банок: як досвідчені господині роблять квашену капусту у звичайному пакеті