Шукаєте ситну, але при цьому просту у приготуванні страву? Салат із яловичини та солоних огірків стане вашим вірним другом на кухні. Ніжні шматочки яловичини, пікантні солоні огірочки, ароматне заправлення – це поєднання смаків не залишить вас байдужими.

Докладніше про приготування яловичини, маринованої в солоних огірках, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування яловичини, маринованої в солоних огірках, нам знадобиться:

  • 200 г вареної яловичини
  • 1 морква
  • 2 солоних огірка
  • ¼ цибулини
  • 1 стебло селери
  • 1 ст. л. гірчиці
  • 1 лавровий лист
  • Чорний перець за смаком
  • Рослинна олія

Спосіб приготування яловичини, маринованої в солоних огірках:

  1. Наріжте кубиками ¼ цибулини та стебло селери. Обсмажте їх у сотейнику з невеликою кількістю олії до м'якості.
  2. Додайте нарізані кубиками моркву та солоні огірки. Перемішайте та тушкуйте на повільному вогні 10 хвилин.
  3. Влийте в сотейник маринад з-під солоних огірків. Додайте чорний перець, лавровий лист та гірчицю. Перемішайте та доведіть до кипіння.
  4. Наріжте варену яловичину на скибочки і додайте в маринад. Перемішайте, прогрійте та остудіть.
  5. Викладіть салат на тарілку і прикрасьте рубаними зеленою цибулею та петрушкою.

Додаткові поради:

  • Для більш насиченого смаку можна додати до салату трохи соєвого соусу або лимонного соку.
  • Замість вареної яловичини можна використовувати відварене куряче м'ясо чи рибу.
  • Якщо ви любите гострі страви, можна додати до салату трохи меленого перцю чилі.

Смачного!

Популярні новини зараз

Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики

Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання

Доплати до пенсії: які види соціальної допомоги отримають пенсіонери

Віра Брежнєва одразу після потяга несподівано опинилася у Києві: українці шоковані

Показати ще

Читайте також:

Через стіл не захочеться виходити: рецепт соковитої яловичини по-грузинськи з помідорами

Тільки від однієї підливи закачаєшся: рецепт апетитного гуляшу зі свинини на сковорідці

Його повністю з'їдять вже за годину після приготування: рецепт закритого пирога з картоплею і шинкою