У цьому рецепті ми готуємо вареники з незвичайною та смачною начинкою з гречки та квашеної капусти.

Ця страва підходить не тільки для традиційного пісного столу, але і як варіант різноманітності на звичайний обід чи вечерю.

Для початку, підготуємо всі необхідні інгредієнти.

Ми будемо використовувати для тесту борошно, воду, соду, олію та сіль. А для начинки нам знадобляться гречана крупа, квашена капуста, цибуля та спеції.

Почнемо з приготування начинки. Спочатку промиємо гречку та зваримо її у воді до готовності. Потім обсмажимо дрібно нарізану цибулю на сковороді до золотистої скоринки. Змішаємо варену гречку з нашою квашеною капустою, обсмаженою цибулею і додамо сіль та перець за смаком.

Тепер перейдемо до приготування тіста. Змішаємо борошно з водою, сіллю, содою та олією, щоб отримати пружне та еластичне тісто. Загорнемо його в плівку і залишимо на якийсь час.

Після того, як тісто трохи відпочине, розкотимо його і виріжемо кружечки. На кожен кружечко покладемо трохи начинки, потім акуратно приховаємо краї, щоб вийшли вареники.

Популярні новини зараз

Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис

У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів

Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг

Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики

Показати ще

Далі, приготуємо каструлю з водою, доведемо її до кипіння і трохи підсолити. Варимо вареники в окропі до готовності, що зазвичай займає всього кілька хвилин.

Подаємо вареники гарячими, посипаємо свіжою нарізаною зеленою цибулею. Смачного!

Читайте також: