Отже, для приготування картопляних млинців із квашеною капустою знадобиться такий набір продуктів:

  • картопля – 230 г;
  • капуста квашена – 150 г;
  • яйце – 1 шт.;
  • паприка мелена - 0,5 ч. ложки;
  • перець чорний мелений - щіпка;
  • сіль (за потребою) – за смаком;
  • олія рослинна - 30-45 мл (2-3 ст. ложки).

Зі зазначеної кількості продуктів виходить 8 штук.

Картоплю очистити, нарізати середніми шматочками. Залити картоплю у каструлі водою, довести до кипіння. Варити на невеликому вогні 20 хвилин до м'якості картоплі (він повинен легко проколюватися виделкою). З готової картоплі злити воду. Картоплю розім'яти виделкою або товкачем і трохи остудити.

Квашену капусту промити, віджати і дрібно нарізати.

Картоплю та нарізану капусту з'єднати в мисці. Вбити яйце, додати паприку, перець і сіль до смаку (орієнтуйтеся на солоність капусти).

Все перемішати.

У сковороді розігріти олію, викласти картопляно-капустяну масу (по 1 ст. ложці) на сковороду, формуючи оладки. Обсмажити до рум'яності на середньому вогні, хвилини 3-4 з одного боку.

Популярні новини зараз

Тепер буде легше: графіки відключення світла 23 листопада – Укренерго потішило українців

У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів

У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки

Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить

Показати ще

Перевернути, обсмажити ще 3 хвилини.
Викласти готові оладки на тарілку, обсмажити наступну партію.

Читайте також:

Ще не пізно приготувати: рецепт солодкої та хрумкої квашеної капусти з болгарським перцем

Ви дивуватимете гостей цієї закускою: рецепт смаженого болгарського перцю на зиму

Ви відкриватимете банку за банкою: рецепт салату з гарбуза з болгарським перцем на зиму

Як досвідчені господині зберігають болгарський перець, щоб він був пружним та солодким