Давайте докладніше розглянемо цей рецепт тушкованих курячих сердець із квашеною капустою.

Ця страва відрізняється не лише своїм унікальним смаком, а й простотою приготування, а також доступністю інгредієнтів.

Для початку нам знадобляться такі продукти для двох порцій: 230 г курячих сердець, також їх потрібно промити і обсушити, 230 г квашеної капусти, 100 г цибулі, сіль, щіпка перцю, і 20 мл рослинної олії.

Першим кроком є ​​приготування курячих сердець.

Якщо вони не очищені належним чином, видаляємо їх судини і згустки крові. Потім обсмажуємо їх на олії до золотистої скоринки.

Поки серця обсмажуються, ми нарізаємо цибулю пір'ям. Після того, як серця підрум'яняться, додаємо до них цибулю і продовжуємо смажити, поки цибуля не стане м'якою.

Далі наш наступний крок - це залити серця гарячою водою і трохи посолити.

Популярні новини зараз

У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів

Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг

Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики

Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни

Показати ще

Ми смажимо їх під кришкою на повільному вогні приблизно 30 хвилин, поки вони не стануть м'якими та соковитими.

Поки тушкуються серця, промиваємо квашену капусту під проточною водою, щоб пом'якшити її кислоту.

Після 30 хвилин гасіння сердець додаємо капусту до них, перчимо і продовжуємо смажити ще 10 хвилин. Пробуємо страву на сіль і, якщо потрібно, досолюємо до смаку.

І ось наша тушкована страва готова до подачі! Розкладаємо його по порціях та запрошуємо всіх до столу.

Смачного!

Читайте також: