Давайте докладніше розглянемо цей рецепт тушкованих курячих сердець із квашеною капустою.
Ця страва відрізняється не лише своїм унікальним смаком, а й простотою приготування, а також доступністю інгредієнтів.
Для початку нам знадобляться такі продукти для двох порцій: 230 г курячих сердець, також їх потрібно промити і обсушити, 230 г квашеної капусти, 100 г цибулі, сіль, щіпка перцю, і 20 мл рослинної олії.
Першим кроком є приготування курячих сердець.
Якщо вони не очищені належним чином, видаляємо їх судини і згустки крові. Потім обсмажуємо їх на олії до золотистої скоринки.
Поки серця обсмажуються, ми нарізаємо цибулю пір'ям. Після того, як серця підрум'яняться, додаємо до них цибулю і продовжуємо смажити, поки цибуля не стане м'якою.
Далі наш наступний крок - це залити серця гарячою водою і трохи посолити.
ТЦК йдуть на нові хитрощі: відстрочки, інвалідність і навіть бронь від мобілізації не врятують
Секрет багатого врожаю: що обов'язково потрібно зробити з буряком на початку літа
Кого не можна позбавляти сну: знаки Зодіаку, які перетворюються на монстрів без подушки
Віталій Козловський вийшов із "пекла" і став господарем свого життя після Кондратюка: "Більше не розпорошую"
Ми смажимо їх під кришкою на повільному вогні приблизно 30 хвилин, поки вони не стануть м'якими та соковитими.
Поки тушкуються серця, промиваємо квашену капусту під проточною водою, щоб пом'якшити її кислоту.
Після 30 хвилин гасіння сердець додаємо капусту до них, перчимо і продовжуємо смажити ще 10 хвилин. Пробуємо страву на сіль і, якщо потрібно, досолюємо до смаку.
І ось наша тушкована страва готова до подачі! Розкладаємо його по порціях та запрошуємо всіх до столу.
Смачного!