Наріжте цибулю дрібними кубиками. Розтопіть у сковороді вершкове масло|мастило| і погасіть цибулю до прозорості, 5 хв. З'єднайте фарш із цибулею, посоліть, приправте перцем і перемішайте.
Вимийте картоплю щіткою, складіть у каструлю, залийте холодною водою варіть водою під кришкою 20–25 хв. Злийте воду, картоплю остудіть та очистіть. Складіть у миску і розімніть у пюре. Додайте яйце, посоліть і ретельно перемішайте.
Розстеліть на робочій поверхні великий лист фольги і змастіть олією. Викладіть картопляну масу у вигляді прямокутника. Зверху рівномірно розподіліть підготовлений фарш. Піднімаючи довгий край фольги, поверніть рулет до середини. Повторіть із протилежного боку. У центрі фольги виявиться згорнутий рулет. Запечатайте його у фольгу і перенесіть на лист.
Запікайте рулет у духовці до 190 °C протягом 30 хв. Акуратно надріжте фольгу та розсуньте краї. Продовжуйте запікати рулет ще 15 хв до золотистого кольору. Перекладіть на блюдо та подавайте з томатним соусом.
Читайте також:
Чому досвідчені дачники не викидають картопляну шкірку до весни, складаючи її в пакети.
Яке церковне свято 11 квітня: що не можна робити сьогодні і як уберегти сім'ю від хвороб та лиха
Грибний суп з куркою та сиром: затишний смак у кожній ложці, рецепт для холодних днів
Весна прийшла, а ціни кусаються: скільки коштують помідори та огірки в Україні перед Великоднем
Хотів піцу. А я - баклажани по-королівськи: рецепт теплого хрусткого салату з гостринкою на вечерю
Адже даремно ви таке не готували: рецепт картопляного салату з оселедцем та солоними огірками
Ви будете хапати один за одним: рецепт картопляних млинців з квашеною капустою
Дуже швидко готуються на сковорідці: рецепт картопляних коржиків з сиром та морквою.