Цей рецепт салату з капусти з оселедцем поєднує у собі традиційні інгредієнти та оригінальні штрихи, що надають страві неповторного смаку.

Докладніше про приготування капустяного салату з оселедцем та яблуком читайте у нашому матеріалі.

Для приготування капустяного салату з оселедцем та яблуком нам знадобиться:

  • 1 невеликий качан білокачанної капусти
  • 1 яблуко кисло-солодкого сорту
  • 200 г філе оселедця
  • 1 ст. л. журавлини
  • 100 г сметани
  • 1 ч. л. гірчиці
  • Сіль та перець за смаком

Спосіб приготування капустяного салату з оселедцем та яблуком:

  1. Капусту нашаткувати тонко, посолити на смак і перетерти руками для м'якості.

  2. Яблуко помити, розрізати навпіл, видалити насіння та нарізати тонкими часточками.

    Популярні новини зараз

    Кордон за розкладом: як нові правила змінять виїзд з України з червня 2025 року

    Перерахунок пенсій під загрозою: кого залишать без надбавок

    Мобілізація чоловіків 60+: хто з українців може піти служити вже скоро

    Українців зобов'яжуть повернути гроші за субсидії на комуналку: хто залишиться без копійки вже скоро

    Показати ще
  3. Філе оселедця нарізати шматочками бажаного розміру.

  4. Журавлину розділити на дві частини. Одну частину перетерти і з'єднати зі сметаною, гірчицею, сіллю та перцем до смаку.

  5. Змішати капусту, оселедець, яблуко і журавлину, що залишилася.

  6. Заправити салат сметанним соусом та перемішати.

Порада:

  • Для більш насиченого смаку можна додати до салату зелену цибулю або кріп.
  • Любителі пікантних уподобань можуть додати трохи тертого хрону або меленого чилі.
  • Подавати салат рекомендується одразу після приготування.

Насолоджуйтесь свіжим та смачним салатом з капусти з оселедцем!

Читайте також:

Виходить дуже соковитим і ніжним: рецепт курячого філе в сметанно-гірчичному соусі

Секрет одеської тещі: готуємо швидкі "ліниві" голубці із квашеної капусти

Він з'їдається першого ж дня: рецепт апетитного пирога з капустою і рибою в духовці