Уявіть собі ароматні, рум'яні палички, що тануть у роті, з тягучою сирною начинкою та пікантним кроповим ароматом. А тепер уявіть, що приготувати цю чарівну закуску можна лише за 15 хвилин! Не вірите? Поспішаємо поділитися рецептом сирних паличок з лаваша: простий, швидкий, доступний і неймовірно смачний.

Докладніше про приготування ароматних сирних паличок з лаваша читайте у нашому матеріалі.

Для приготування ароматних сирних паличок з лаваша нам знадобиться:

  • 200 г лаваша
  • 200 г краси
  • 1 пучок кропу
  • 2 зубчики часнику
  • 1 яйце
  • Сіль та перець за смаком
  • Рослинна олія для смаження

Спосіб приготування ароматних сирних паличок з лаваша:

  1. Начинка Натріть сулугуні на середній тертці. Дрібно наріжте кріп та часник (за бажанням). Додайте всі інгредієнти в миску, вбийте яйце, посоліть і поперчіть до смаку. Ретельно перемішайте.
  2. Розріжте лаваш на квадрати 12-15 см. На край кожного квадрата викладіть 1 столову ложку начинки. Поверніть лаваш у щільний рулет.
  3. Кляр: В окремій мисці збийте яйце з щіпкою солі. Вмочіть рулетики в кляр.
  4. Жарка: Розігрійте сковороду з олією. Смажте палички по 2-3 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.

Подання:

Подавайте сирні палички гарячими. Можна доповнити їх сметаною, томатним соусом або вашим улюбленим соусом.

Популярні новини зараз

Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики

Стосується всіх, у кого стоїть газова колонка або котел: більше ніяких "жартів", інакше будуть проблеми

Яйця, гречка, хліб, а тепер і молочка: ціни у супермаркетах продовжують підніматися

Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."

Показати ще

Порада:

  • Замість сулугуні можна використовувати будь-який інший твердий або напівтвердий сир.
  • Для більш пікантного смаку начинку можна додати тертий пармезан або інші спеції.
  • Щоб палички були хрусткішими, можете обваляти їх у панірувальних сухарях після вмочування в кляр.
  • Смажте палички на середньому вогні, щоб вони не підгоріли.

Читайте також:

Його завжди з'їдають першим: рецепт цвітної капусти, яка запікається у маринаді

Ніжніше ви точно не куштували: рецепт ароматної запіканки з гарбуза та сиру

Виходить дуже соковитим і ніжним: рецепт курячого філе в сметанно-гірчичному соусі