Рецепт млинного торта з крабовими паличками

Інгредієнти для млинців:

180 г борошна.

250 мл води.

1 яйце.

15 г цукру.

Популярні новини зараз

Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики

Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить

Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання

Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі

Показати ще

0,5 ч.л. рік

30 мл олії.

Для заповнення:

250 г крабових паличок.

3 яйця.

350 г картоплі.

180 г свіжого огірка.

160 г морква.

270 г майонезу.

Солити (за смаком).

Для прикраси 1-2 гілочки петрушки.

Інструкції (приготування млинців):

У мисці змішайте борошно, яйце, цукор, сіль та олію.

Поступово додайте воду, перемішуючи віночком до однорідної маси. Тісто має вийти трохи густішим, ніж звичайне тісто для млинців.

Змастіть сковороду рослинним маслом і вилийте приблизно половник тіста, щоб млинець вийшов товстішим.

Крабовий торт. Фото: YouTube

Обсмажуйте кожен млинець по 1-2 хвилини з кожного боку до легкої рум'яності. Повторюйте, доки у вас не вийде 6 млинців. Дайте їм повністю охолонути.

Готовим начинку:

Нарізаємо кубиками 70 г крабових паличок. Огірок, картоплю, моркву та яйця натріть на великій тертці.

Змішайте кожен інгредієнт із 1–2 столовими ложками майонезу (трохи залиште на потім) і при необхідності посоліть.

Складання торта:

Складіть млинці чаркою, підрівняйте краї та накрийте тарілкою, щоб вийшли млинці діаметром 16 см.

На перший млинець намазуємо половину картоплі майонезом.

Накриваємо другим млинцем і намазуємо моркву майонезом.

Викладіть третій млинець та додайте яйця з майонезом.

Накрийте четвертим млинцем, намажте огірком та майонезом.

Викладіть п'ятий млинець, додайте картоплю, що залишилася, і накрийте шостим млинцем.

Зверху розкладіть нарізані крабові палички. Змащуємо боки майонезом.

Крабові палички, що залишилися, натріть на тертці і посипте ними верх і боки торта.

Охолодіть протягом 3-4 годин.

Перед подачею прикрасьте петрушкою.

Читайте також:

Рецепт курки з яблуками у медово-гірчичному соусі: як здивувати жінку на 8 березня

Рецепт справжніх голубців по-турецьки: тепер ви їх готуватимете тільки так

Рецепт, який у вас випрошуватимуть: готуємо крабові палички у листковому тісті з сиром у духовці