Гарячі бутерброди - дуже ситна та смачна страва на швидку руку.
Насамперед потрібно підготувати всі необхідні інгредієнти для ситних гарячих бутербродів з грибами, салями та сиром:
- батон білий – 250 г;
- печериці – 300 г;
- цибуля ріпчаста - 150 г;
- сир твердий – 100 г;
- ковбаса салямі – 100 г;
- молоко - 150 мл;
- яйце – 1 шт.;
- зелень свіжа – 10 г;
- сіль за смаком;
- перець чорний мелений за смаком;
- олія рослинна - 20 мл.
важливо!
- Батон можна замінити на будь-який хлібобулочний виріб на свій смак, наприклад, можна взяти французький багет, несолодку булку, білий хліб.
- Печериці можна замінити гливи або лісовими грибами, попередньо відвареними.
- Твердий сир вибирайте до смаку, головне, щоб він добре плавився.
- Зелень підійде будь-яка до смаку.
Цибулю очистіть і наріжте невеликими шматочками.
У сковороді розігрійте олію, викладіть туди цибулю і обсмажте 4-5 хвилин на помірному вогні, помішуючи.
Печериці ретельно промийте і наріжте невеликими шматочками. Відправте в сковороду до обсмаженої цибулі і помішуючи обсмажте 4-5 хвилин на помірному вогні. Гриби до смаку потрібно підсолити і поперчити, перемішайте.
Польща зібралася перекрити кордон із Україною
Володимир Зеленський відреагував на заяви російського диктатора: "Путін бреше, ми не вперше..."
Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг
Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики
Готуйте 8-15 хвилин|мінути| на помірному вогні, помішуючи. Готові гриби зніміть з вогню і трохи остудіть.
Зелень перемішайте із грибами.
У глибоку миску вбийте яйце, влийте молоко будь-якої жирності. За смаком приправте сіллю та перцем.
Збовтайте ручним віночком або вилочкою до однорідності.
Кожну скибочку батона зануріть у яєчно-молочну суміш.
Твердий сир натріть на середній тертці та розподіліть поверх грибів.
Салями наріжте тонкими кружальцями, викладіть зверху на сирий тертий. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин.
Гарячі бутерброди з грибами, салямі та сиром відразу подавайте до столу.
Читайте також:
Самі запливатимуть у рот: рецепт гарячих бутербродів-човників з курячою грудкою, сиром та яйцем
Робляться швидко, а з'їдаються ще швидше: рецепт ситних бутербродів зі свининою німецькою