- Твердий сир можна використовувати будь-який за смаком, але краще не брати такі сорти сиру, які мають яскравий, насичений і специфічний смак, щоб він не перебивав смак інших складових салату.
Зваріть яйця круто за 10 хвилин, а моркву - за 25 хвилин. Остудіть та очистіть.
Натріть білки, жовтки, моркву, сир. Цибулю наріжте півкільцями і замочіть у окропі на кілька хвилин, а потім злийте рідину.
Яблука для такого салату підійдуть кисло-солодких сортів, тверді. Яблука ретельно вимийте, зніміть шкірку, якщо вона жорстка, виріжте серцевину з насінням.
За бажанням натерте яблуко можна відразу збризкати соком лимона, щоб воно не потемніло. Але якщо салат відразу подаватиметься до столу, то це робити необов'язково.
Викладіть на блюдо шарами цибулю, яблука, сир, моркву, білки та жовтки. Шари (крім останнього) соліть, перчите та промазуйте майонезом.
Заберіть салат у холодильник на 2 години. Моркву, що залишилася, наріжте тонкими скибочками і скрутіть в нещільні рулетики. Прикрасьте салат ними та рукколою.
Закопайте рибу під яблунею - і подивіться, що трапиться: стародавній трюк, від якого дерева божеволіють
Грядка, яка гріє сама себе: робите за один день — і збираєте врожай раніше за сусідів
Три знаки Зодіаку, яким Всесвіт відкриває "білу смугу": зміни розпочнуться вже зараз
Чотири місяці на колінах та 471 день у окопі: український військовий розповів, як він вижив на Донеччині
Читайте також:
Захочеться їсти другою ложкою: рецепт смачного гарячого картопляного салату з крабовими паличками
Він просто дивовижний: рецепт листкового м'ясного салату з сиром, морквою та чорносливом.
Тепер він стане вашим коханим: рецепт теплого салату з куркою, помідорами та солодким перцем.
Його називають "Ніжність": рецепт капустяного салату з яблуком, сметаною та морквою.
