Салат з оселедця з картоплею та солодким перцем не тільки звучить чудово, але й має такий самий смак. Так, досвідчені домогосподарки поділилася унікальним рецептом.

Інгредієнти:

1 слабосолене філе оселедця.

2 відварені картоплі.

2 варені яйця.

1 болгарський перець.

Популярні новини зараз

Мобілізацію пропонують прискорити: скільки людей потрібно призвати вже зараз і щомісяця після

Неприємний мокрий сніг та заморозки: коли увірветься зимова погода - що кажуть синоптики

Наталя Могилевська залишила дітей і поставила українцям важке запитання: "Разом і поплачемо, і порадіємо”

Стрибок з 77 до 104 гривень: скільки зараз коштують картопля, капуста, цибуля, огірки та помідори

Показати ще

1 ст. гірчиці.

2 ст. рослинного масла.

Сіль та чорний перець за смаком.

30 г сиру.

1-2 зелені цибулі.

3-4 гілочки свіжого кропу.

Ще 3 ст. рослинного масла.

Маринований оселедець з лимоном: скрін з відео

Приготування:

Філе оселедця очистіть від шкіри та кісток і наріжте кубиками.

Кубики оселедця змішайте з гірчицею та олією і залиште маринуватися на 30 хвилин. Приправте сіллю та чорним перцем до смаку.

Очистіть і наріжте кубиками відварену картоплю, варені яйця та болгарський перець.

Потім змішайте в мисці мариноване оселедець з нарізаною кубиками картоплею, яйцями і болгарським перцем.

Приготуйте заправку, дрібно нарізавши зелену цибулю та кріп, а також натерши сир.

Нарізану зелень і тертий сир змішайте з олією, приправте сіллю та чорним перцем.

Викладіть заправку на салат і добре перемішайте.

Ось і все, гострий салат з оселедця із сирною заправкою готовий!

Читайте також:

Він танутиме в роті: рецепт справжнього віденського паски

Після такого вас розцілує вся родина: рецепт "ледачого" плову в рукаві з курячими стегнами

Ви будете хвалитися ними перед усіма знайомими: рецепт листкових пиріжків з рибою та картоплею