Салат з оселедця з картоплею та солодким перцем не тільки звучить чудово, але й має такий самий смак. Так, досвідчені домогосподарки поділилася унікальним рецептом.
Інгредієнти:
1 слабосолене філе оселедця.
2 відварені картоплі.
2 варені яйця.
1 болгарський перець.
"Зимова підтримка" раптово змінена: на що тепер дозволяти витратити 1000 гривень
Після гучного скандалу: Меловін показав нові фото з нареченим - і там дуже гаряче
ПриватБанк ріже кеш: нові ліміти, через які доведеться планувати кожну гривню
Квартал 95 на межі? Ірина Сопонару чесно розповіла, чи чекає на друзів Зеленського неминучий фінал
1 ст. гірчиці.
2 ст. рослинного масла.
Сіль та чорний перець за смаком.
30 г сиру.
1-2 зелені цибулі.
3-4 гілочки свіжого кропу.
Ще 3 ст. рослинного масла.
Приготування:
Філе оселедця очистіть від шкіри та кісток і наріжте кубиками.
Кубики оселедця змішайте з гірчицею та олією і залиште маринуватися на 30 хвилин. Приправте сіллю та чорним перцем до смаку.
Очистіть і наріжте кубиками відварену картоплю, варені яйця та болгарський перець.
Потім змішайте в мисці мариноване оселедець з нарізаною кубиками картоплею, яйцями і болгарським перцем.
Приготуйте заправку, дрібно нарізавши зелену цибулю та кріп, а також натерши сир.
Нарізану зелень і тертий сир змішайте з олією, приправте сіллю та чорним перцем.
Викладіть заправку на салат і добре перемішайте.
Ось і все, гострий салат з оселедця із сирною заправкою готовий!
Він танутиме в роті: рецепт справжнього віденського паски
Після такого вас розцілує вся родина: рецепт "ледачого" плову в рукаві з курячими стегнами
Ви будете хвалитися ними перед усіма знайомими: рецепт листкових пиріжків з рибою та картоплею
