У мережі поділилися незвичайним рецептом соковитих та ароматних рубаних курячих котлет з рисом та ароматним болгарським перцем.
Інгредієнти:
2 курячі філе (близько 500 г).
100 г рису.
1 червоний болгарський перець.
1 яйце.
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Доплати до пенсії: які види соціальної допомоги отримають пенсіонери
Готовий вивести війська з деяких територій: Reuters розповіли про поступки путіна
Які рослини в жодному разі не можна обрізати восени: моліться, якщо ви це зробили
2-3 гілочки свіжої петрушки (або іншої зелені).
Сіль за смаком.
Чорний мелений перець за смаком.
50 мл соняшникової олії (для смаження).
Приготування:
Насамперед промийте куряче філе і обсушіть паперовим рушником.
Ретельно промийте рис і помістіть його в каструлю з окропом. Зменшіть вогонь до мінімуму, накрийте кришкою каструлю і варіть рис 20 хвилин. Після приготування остудіть.
Видаліть із курячого філе зайву плівку і дрібно наріжте його.
Після цього болгарський перець миємо, видаляємо насіння та перетинки, нарізаємо невеликими кубиками.
Свіжу петрушку (чи іншу зелень) вимийте, обсушіть і дрібно наріжте.
У глибокій мисці з'єднайте нарізане куряче філе, рис, що остигнув, рубану зелень, болгарський перець, яйце, сіль і мелений чорний перець. Все ретельно перемішати.
Змочіть руки водою і сформуйте із суміші котлети.
Нагрійте олію в сковороді на повільному вогні. Коли він нагріється, викладіть на сковороду курячі котлети.
Обсмажуйте їх до золотистого кольору з обох боків приблизно по 5 хвилин з кожної сторони.
Після приготування дістаньте котлети зі сковороди і викладіть на тарілку, застелену паперовими рушниками, щоб скло зайве масло.
Ось і все, подавайте нарізані курячі котлети з рисом і болгарським гарячим перцем, прикрасивши за бажанням свіжою зеленню.
І ніякого борошна не потрібно: рецепт дієтичної та смачної піци, яка допоможе схуднути
Справжня весняна насолода: рецепт крабового салату з молодою капустою та яйцем
На Великдень ви всіх здивуєте цією смакотою: рецепт яєць, фаршированих крабовими паличками