У мережі розмістили рецепт курячого філе, запеченого з сиром, шпинатом, помідорами та сиром.
Інгредієнти:
500 г курячого філе.
300 г сиру (5% жирності).
180 г шпинату.
275 г помідорів.
Тепер буде легше: графіки відключення світла 23 листопада – Укренерго потішило українців
У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни
2 г часнику (1-2 зубчики).
120 г твердого сиру.
Сіль за смаком.
Перець чорний мелений (за смаком).
30 мл олії.
Приготування:
Спочатку розігрійте духовку до 200 градусів Цельсія.
Куряче філе промийте та обсушіть, потім обріжте зайвий жир. Розрізаємо кожне філе на дві половинки по всій довжині.
Злегка відбийте кожен шматочок через харчову плівку чи пакет.
Приправте обидві сторони сіллю (1/3 чайної ложки) та меленим чорним перцем (1/8 чайної ложки).
Після цього форму для випічки застелите пергаментним папером і змастіть її 1 столовою ложкою олії. Викладіть у форму підготовлену курячу грудку.
Потім добре промийте шпинат, видаліть стебла, а листя наріжте тонкими смужками.
Нагрійте 1 столову ложку олії на сковороді, що залишилася, потім додайте нарізаний шпинат.
Обсмажуйте 2-3 хвилини на слабкому вогні, періодично помішуючи, доки вся рідина не випарується і листя не зменшиться в об'ємі. Дайте йому охолонути до кімнатної температури.
У глибокій мисці розминаємо сир ложкою, щоб розбити великі грудочки. Додайте остиглий шпинат до сиру і добре перемішайте.
Очищений часник натріть на дрібній тертці або часнику, потім додайте його в миску зі шпинатно-сирною сумішшю. Приправте сіллю та перцем до смаку, потім перемішайте.
Поступово розподіліть суміш шпинату і сиру по шматочкам курки у формі для запікання.
Потім наріжте помідори тонкими скибочками і викладіть поверх шпинатної суміші.
Твердий сир натріть на дрібній тертці та посипте їм помідори.
Накрийте форму для запікання фольгою і поставте в розігріту духовку.
Випікайте 25-30 хвилин. Якщо ви віддаєте перевагу більш золотистій і хрумкій сирній начинці, фольгу можна зняти в останні 5-7 хвилин запікання.
Після запікання дістаньте страву з духовки та просто подавайте її.
Від цього запаху запаморочиться голова: рецепт жаркого-запіканки з риби з салом і цибулькою
Закуска, яка прикрасить будь-який стіл: рецепт оселедцевого салату з сирною заправкою та картоплею
Їх розхоплюватимуть двома руками: рецепт курячих рулетів з крабовими паличками та плавленим сиром