У каструлю відправте рис, залийте приблизно 600 мл води, поставте на максимальне нагрівання і доведіть до кипіння. Потім зменшіть вогонь до середнього і варіть рис, періодично помішуючи приблизно 15 хвилин, до м'якості.

Відварений рис відкиньте на друшляк, промийте невеликою кількістю води та залиште, щоб вода стікала, а рис остигав.

Три яйця покладіть у каструлю, залийте водою, поставте на максимальне нагрівання і доведіть до кипіння. Потім зменшити вогонь до середнього і варити приблизно 8 хвилин. Після цього залийте холодною водою і залиште остуджуватися.

Увімкніть духовку розігріватися до температури 180 градусів.
Цибулю очистіть і наріжте маленькими кубиками.

Петрушку промийте, обсушіть і дрібно порубайте ножем.

Фарш перекладіть у глибоку миску.

Додайте стиглий рис, подрібнені цибулю і петрушку.

Популярні новини зараз

Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис

Огірки будуть ніжними та смачними: як молоко допоможе отримати ідеальний урожай

У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки

Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом

Показати ще

Вбийте сире яйце, що залишилося. Додайте паприку, коріандр, сушений часник, сіль та мелений перець.

Ретельно вимішайте фарш до в'язкості.

Відріжте великий лист фольги і поверніть його вдвічі глянсовою стороною назовні. Змастіть підготовлений прямокутник фольги олією.

На фольгу викладіть підготовлений фарш і надайте форму прямокутника товщиною близько 1,5 см.

Посередині пласта фаршу (вздовж) викладете в ряд впритул один до одного відварені яйця.

За допомогою фольги акуратно поверніть фарш у рулет, закриваючи яйця з усіх боків.

А тепер загорніть м'ясний рулет у фольгу, ретельно скріплюючи її по краях, імітуючи обгортку цукерки.

Викладіть рулет у форму для запікання і відправте в духовку, розігріту до 180 градусів, приблизно на 60 хвилин.
Потім акуратно розкрийте фольгу (пар гарячий!) і запікайте рулет ще приблизно 20 хвилин за тієї ж температури.

За бажання можна надати готовому м'ясному рулету апетитну скоринку, збільшивши температуру нагріву духовки до 240 градусів і ввімкнувши режим верхнього гриля (або поставивши на верхній рівень духовки) приблизно 7 хвилин.

Соковитий м'ясний рулет з рисом та вареними яйцями готовий. Злегка остудити його, щоб він стабілізувався.
Потім розріжте рулет на шматочки та подавайте до столу.

Читайте також:

Ви будете хвалитися ними перед усіма знайомими: рецепт листкових пиріжків з рибою та картоплею

Справжня весняна насолода: рецепт крабового салату з молодою капустою та яйцем

Вам захочеться пити її прямо з тарілки: рецепт найсмачнішої підливи для котлет, в яку ви закохаєтеся