У мережі розмістили рецепт фаршированих яєць із маринованими опеньками.

Інгредієнти:

4 курячі яйця.

4 столові ложки майонезу (бажано 72% жирності).

2 волоських горіха.

20 г маринованих грибів.

Популярні новини зараз

Соліcт гурту "ТІК" Віктор Бронюк поділився секретом, як схуд на 30 кілограм

Тарас Тополя розповів, чи планує розлучення з дружиною Оленою та проговорився про інтим: "Непристойні бажання"

Дітей у школах чекає крутий поворот: доведеться вивчати нові предмети, вчителям теж

Гідна заміна "Шубі": рецепт сільського салату з оселедцем та картоплею

Показати ще

2 гілочки петрушки.

Приготування:

Приготуйте яйця круто.

Після охолодження обережно очистіть їх.

Розріжте кожне яйце вздовж навпіл і обережно видаліть жовтки з половинок і помістіть в миску.

Яєчні жовтки розімніть вилкою до однорідної маси і додайте до них майонез і добре перемішайте до одержання кремоподібної маси.

Варені яйця: скрін з відео

Потім очистіть волоські горіхи від шкаралупи і наріжте їх невеликими шматочками. Також злийте воду з маринованих грибів та дрібно наріжте їх.

Після цього розділіть половинки яєчного білка на дві групи - одну для "горіхової" начинки, іншу для "грибної".

Викладіть жовткову суміш назад у половинки, рівномірно заповнюючи їх.

Для горіхової начинки: поверх жовткової начинки викладіть шматочки подрібнених волоських горіхів.

Для грибної начинки: прикрасьте нарізаними маринованими грибами та листям петрушки.

Ось і все, просто викладіть фаршировані яйця на блюдо сервіровки.

Читайте також:

Такого ви точно не куштували: рецепт молодої капусти, запеченої з вершками та вином

Ще смачніше, ніж олів'є: рецепт салату з ковбасою, зеленим горошком та кукурудзою

По-весняному яскраво та смачно: рецепт бутербродів з сиром, черемшею та помідором