Гарячі грінки з куркою та сиром – чудова страва, яка обов'язково сподобається і вам, і вашим близьким.
Інгредієнти:
250 г курячого фаршу.
50мл молока.
1 бар.
50 г вершкового масла.
Вересень готує пастку: українцям пообіцяли несподіваний поворот погоди, прогноз від синоптика на осінь
Леся Нікітюк "відшила" Тіну Кароль із недоречним побажанням: "Ще й за дівчинкою приходь"
Фото перед пораненням, яке не лишає вибору: герой шоу "Холостяк" Олександр Терен показав, коли був з ногами
Всесвіт готує таємний іспит: ці 4 знаки Зодіаку ризикують зірватися, або прокинутися
200 г твердого сиру.
Сіль за смаком.
1/2 чайні ложки спецій для курки.
Інструкції з приготування:
Якщо ви використовуєте куряче філе, двічі пропустіть через м'ясорубку, щоб отримати більш тонку текстуру.
У миску з фаршем додайте молоко та спеції для курки. Добре перемішайте, щоб аромати розподілилися рівномірно.
Після цього нарізаємо хліб потрібної товщини і рівномірно розподіліть вершкове масло по кожній скибочці.
Викладіть приготовану курячу суміш на змащені олією скибочки хліба, намагаючись покрити всю поверхню і рясно посипте тертим сиром.
Після цього розігрійте духовку до 180 градусів.
Зібрані курячі грінки викладіть на протвінь, застелений пергаментним папером і запікайте близько 15 хвилин, поки сир не розплавиться і не почне бульбашитися, а курка не буде повністю готова.
Альтернативно, ви можете поставити грінки у мікрохвильову піч приблизно на 5 хвилин.
Читайте також:
Цей аромат розійдеться по всьому двору: рецепт ситної запіканки з макаронів з грибами та сосисками
Краще будь-яких пиріжків: рецепт ситних картопляників із сиром, від яких ви точно не відмовитеся
Таку весняну закуску до м'яса розмітають відразу: рецепт ароматної маринованої черемші