Шведські котлети є чудовою альтернативою традиційним за рахунок додавання в суміш вареного буряка. Це доповнення не лише надає унікального кольору, а й надає смаку тонкої насолоди.

Інгредієнти:

500 г м'яса чи фаршу.

150 г буряків.

1 яйце.

1 цибулина.

Популярні новини зараз

Як приготувати лимонну воду для орхідеї, щоб вона постійно цвіла

Хитрість наших бабусь: що зробити, щоби до сковорідки нічого не прилипало

Похорон Михалкова: лікарі вже не можуть врятувати улюбленця Путіна. Рідні шукають найкрасивішу труну

Показати ще

0,75 склянки панірувальних сухарів.

Сіль за смаком.

Мелений перець, за смаком.

Олія рослинна, для смаження.

Інструкції для приготування:

Відваріть буряк у воді, поки він не стане м'яким і натріть на великій тертці.

Очистіть і дрібно наріжте цибулю.

Яйце збийте в мисці.

На сковороді розігрійте трохи олії і додайте нарізану цибулю і обсмажте до золотистого кольору.

Котлети з буряком

Потім дістаньте смажену цибулю і відкладіть вбік.

У мисці змішайте фарш, тертий буряк, смажену цибулю, збите яйце, 3 столові ложки панірувальних сухарів, сіль і мелений перець за смаком.

Все добре перемішайте до однорідного стану.

Панірувальні сухарі, що залишилися, викладіть на плоску тарілку.

Після цього візьміть частину м'ясної суміші та сформуйте з неї котлети.

Обваляйте їх у панірувальних сухарях до рівномірного покриття.

Протріть сковороду, на якій смажилася цибуля, паперовою серветкою, щоб видалити надлишки олії та нагрійте пару столових ложок олії в сковороді на середньому вогні.

Викладіть котлети і готуйте на слабкому вогні до готовності приблизно по 4 хвилини з кожного боку.

Ось і все, насолоджуйтесь цією шведською стравою з їх характерним кольором та смаком як у паніровці, так і без неї.

Читайте також:

Вони прикрасять будь-який стіл: рецепт фаршированих яєць з маринованими опеньками

У таку оселедець ви точно закохаєтеся: рецепт оселедця, маринованого в томатному соусі з цибулею та родзинками

Таке захочеться готувати щодня: рецепт закуски з буряка з оселедцем, яблуком та цибулею