Для приготування чебуреків з капустяного листя та курячого фаршу знадобиться такий набір продуктів:
- капуста білокачанна - 650 г або капустяне листя - 6 шт.;
- фарш курячий - 300 г;
- яйця - 4 штуки;
- цибуля ріпчаста - 170 г (1 шт.);
- борошно – 60 г;
- сухарі панірувальні - 80 г;
- орегано сушений – 0,25 ч. ложка
- базилік сушений - 0,25 ч. ложки;
- сіль за смаком;
- перець чорний мелений за смаком;
- олія рослинна (для смаження) - 60-75 мл
Насамперед підготуємо начинку для наших "чебуреків". Цибулину потрібно очистити та подрібнити у блендері до стану кашки. Змішуємо цибулю, курячий фарш, яйце, орегано, базилік, сіль та мелений перець. Все добре перемішуємо, щоб вийшла однорідна маса.
У капусти вирізати качан, варити після закипання 5-7 хвилин. Зняти верхнє листя, дати охолонути.
Яйця розбити в ємності та збити із сіллю.
В іншій ємності з'єднати борошно та крохмаль. У третю ємність висипати сухарі.
У листя капусти зрізати ущільнення, воно посередині і злегка відбити листя молотком.
Яке церковне свято 11 квітня: що не можна робити сьогодні і як уберегти сім'ю від хвороб та лиха
Чому вишня у сусіда так щедро плодоносить, а у вас ні: розкриваємо секрет "забороненого" методу поливу
Грибний суп з куркою та сиром: затишний смак у кожній ложці, рецепт для холодних днів
Хотів піцу. А я - баклажани по-королівськи: рецепт теплого хрусткого салату з гостринкою на вечерю
На одну половину викласти трохи більше столової ложки фаршу. Злегка підігнути краї, сформувати чебурек та обрізати нерівності.
Обваляти в муці, потім - в яйці і в панірувальних сухарях.
Обсмажувати до золотистої скоринки із двох сторін.
Читайте також:
Захочеться з'їсти кілька порцій: рецепт закуски, яка називається "Чоловіча". Це смакота
Королівська страва: рецепт курячих котлет з сиром та грибами. Ви в них закохаєтесь
Райська насолода: рецепт ікри з баклажанів, яблук та буряків. Такого ви ще не куштували