Для приготування чебуреків з капустяного листя та курячого фаршу знадобиться такий набір продуктів:

  • капуста білокачанна - 650 г або капустяне листя - 6 шт.;
  • фарш курячий - 300 г;
  • яйця - 4 штуки;
  • цибуля ріпчаста - 170 г (1 шт.);
  • борошно – 60 г;
  • сухарі панірувальні - 80 г;
  • орегано сушений – 0,25 ч. ложка
  • базилік сушений - 0,25 ч. ложки;
  • сіль за смаком;
  • перець чорний мелений за смаком;
  • олія рослинна (для смаження) - 60-75 мл

Насамперед підготуємо начинку для наших "чебуреків". Цибулину потрібно очистити та подрібнити у блендері до стану кашки. Змішуємо цибулю, курячий фарш, яйце, орегано, базилік, сіль та мелений перець. Все добре перемішуємо, щоб вийшла однорідна маса.

У капусти вирізати качан, варити після закипання 5-7 хвилин. Зняти верхнє листя, дати охолонути.

Яйця розбити в ємності та збити із сіллю.

В іншій ємності з'єднати борошно та крохмаль. У третю ємність висипати сухарі.

У листя капусти зрізати ущільнення, воно посередині і злегка відбити листя молотком.

Популярні новини зараз

Польща зібралася перекрити кордон із Україною

Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис

Володимир Зеленський відреагував на заяви російського диктатора: "Путін бреше, ми не вперше..."

Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг

Показати ще

На одну половину викласти трохи більше столової ложки фаршу. Злегка підігнути краї, сформувати чебурек та обрізати нерівності.

Обваляти в муці, потім - в яйці і в панірувальних сухарях.

Обсмажувати до золотистої скоринки із двох сторін.

Читайте також:

Захочеться з'їсти кілька порцій: рецепт закуски, яка називається "Чоловіча". Це смакота

Королівська страва: рецепт курячих котлет з сиром та грибами. Ви в них закохаєтесь

Райська насолода: рецепт ікри з баклажанів, яблук та буряків. Такого ви ще не куштували